Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.01.2017

Kalnciema kvartāla tirgus 14. janvārī

2017. gada 14. janvārī Kalnciema kvartāla tirdziņā tirgotāji apmeklētājiem piedāvās dažādas akcijas un atlaides vietējo mājražotāju un zemnieku pārtikas precēm.Lai jaunais gads iesākas bagātīgi!

Vīnu veikalā būs īpaši piedāvajumi Markes reģiona mazo vīna darītavu vīniem, kas pieejami tikai Kalnciema kvartāla Vīnu veikalā, kā arī “Lapsas māja” priecēs ar gardumiem. 

Tiem, kam Jaunā gada apņemšanos sarakstā iekļauts veselīgs dzīvesveids, vairāk sporta un jo īpaši - skriešana, 14. janvārī plkst. 12:00 piedāvājam iedvesmas lekciju par skriešanu ziemā.
Vīnu veikala zālē jebkuram interesentam tiks sniegta iespēja uzzināt vairāk par skriešanu ziemā. Par to, kā labāk skriet ziemā, bezmaksas seminārā skriešanas entuziastiem stāstīs maratonists Raimonds Soopargs. 

Savukārt Kalnciema kvartāla galerijā no 5. janvāra līdz 2. februārim būs apskatāma Eduarda Miheloviča gleznu personālizstāde“Ainavu transformācijas”.
Savā personālizstādē Eduards Mihelovičs ieved mūs ceļojumā starp objektu – ainavu, ziedu, dabas fragmentu – realitāti un to abstraktās interpretācijas iespējām.
Izstāde ir mākslinieka pēdējo trīs gadu darbu apkopojums. Tā veidota, sagrupējot gleznas vizuālos „krustos”, ko vieno noteikta krāsu gamma vai izteiksmes veids.
Kalnciema kvartāla galerija, Kalnciema iela 35, Rīga, www.kalnciemaiela.lv 
Atvērts: Pirmdiena – Sestdiena 10:00 – 22:00

14. janvārī Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centrā plkst. 14:30 pirmo reizi ilgi gaidītā Rotkaļu darbnīca darbam ar sudraba stiepli.Kopā ar meistariem no Damberga dizaina studijas būs iespēja apgūt gan vienkāršus, gan sarežgītus paņēmienus darbam ar sudraba stiepli.Radošajā darbnīcā ikvienam būs iespēja 3 stundu laikā pašam izmēgināt savus spēkus darbā ar sudraba stiepli no formas izveidošanas līdz dedzināšanai ar gāzes degli.

2017. gadā tirgi notiks tradicionāli katru sestdienu no 10:00 līdz 16:00. 
Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.


Horeca

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts