Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.07.2011

Izgudrota nekūstoša šokolāde

Bērni un pieaugušie var teikt ardievas lipīgiem pirkstiem un nosmērētai mutei pateicoties pasaulē pirmajai izgudrotajai šokolādei, kas nekūst.

Magic Choc ir atbilde slavenajam Play-Doh plastilīnam - šokolādi var spaidīt, mīcīt, formēt un beigās apēst, taču tā neatstāj nekādus traipus. Pēc konsistences Magic Choc šokolāde tik tiešām atgādina īstu plastilīnu ar vienīgo atšķirību, ka tā ir ēdama.

Jaunizgudrotā šokolāde sastāv no 100% beļģu šokolādes, tā tika izveidota kādā Ziemeļīrijas fabrikā. Parasti šokolāde kūst 33.8, taču šī spēj izturēt līdz 37°C bez kušanas.

Dažādu eļļu kombinācija neļauj šokolādei kust un liek produktam būt elastīgam. „Šī ir ienesīga joma, kur daudzi cilvēki ir ieguldījuši savu laiku un naudu cerībā atrast maģisko formulu.

"Caur šo atklājumu ir pierādījies, ka karstumizturīga šokolāde var tikt izveidota. Visi mēģinājumi izveidot šokolādi, kas iztur karstumu, vienkāršā, lētā un veiksmīgā veidā bija izgāzušies, taču līdz šai dienai,” tā ražotāji par savu veikumu.

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts