Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.07.2011

Izgudrota nekūstoša šokolāde

Bērni un pieaugušie var teikt ardievas lipīgiem pirkstiem un nosmērētai mutei pateicoties pasaulē pirmajai izgudrotajai šokolādei, kas nekūst.

Magic Choc ir atbilde slavenajam Play-Doh plastilīnam - šokolādi var spaidīt, mīcīt, formēt un beigās apēst, taču tā neatstāj nekādus traipus. Pēc konsistences Magic Choc šokolāde tik tiešām atgādina īstu plastilīnu ar vienīgo atšķirību, ka tā ir ēdama.

Jaunizgudrotā šokolāde sastāv no 100% beļģu šokolādes, tā tika izveidota kādā Ziemeļīrijas fabrikā. Parasti šokolāde kūst 33.8, taču šī spēj izturēt līdz 37°C bez kušanas.

Dažādu eļļu kombinācija neļauj šokolādei kust un liek produktam būt elastīgam. „Šī ir ienesīga joma, kur daudzi cilvēki ir ieguldījuši savu laiku un naudu cerībā atrast maģisko formulu.

"Caur šo atklājumu ir pierādījies, ka karstumizturīga šokolāde var tikt izveidota. Visi mēģinājumi izveidot šokolādi, kas iztur karstumu, vienkāršā, lētā un veiksmīgā veidā bija izgāzušies, taču līdz šai dienai,” tā ražotāji par savu veikumu.

  

Vēl ziņas

Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts