Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.03.2012

Izcilais Metaxa meistars Konstantins Raptis Latvijā prezentē jauno Metaxa 12*

Konstantins Raptis ir tikai piektais Metaxa Meistars pēdējo 123 gadu Metaxa pastāvēšanas vēsturē. Meistarīgi izvēloties, noturot un kombinējot sastāvdaļas, viņš ir atbildīgs par šī dzēriena pagatavošanu jau 27 gadus un ir arī autors jaunumam Latvijā – Metaxa 12*.

Izvēloties augstas kvalitātes vīnu destilātus, kas izturēti ozolkoka mucās līdz pat 12 gadiem, un muskatvīnus, kas īpaši atlasīti no Samas salas vīna dārziem, Metaxa 12* ir mirdzošā dzintara nokrāsā ar bronzas lāsumiem. Šī dzēriena bagātīgā buķete atbrīvo kaltētu ziedu un augu aromātus, kā arī šokolādes, īrisa konfekšu garšas notis un apelsīna miziņu aromātus. 

Patlaban Latvijā Metaxa ir TOP 3 Premium klases brendija zīmols. Latvijā līdz šim bija pieejami Metaxa 3*, Metaxa 5*, Metaxa 7* un Metaxa Private Reserve. 2011. gadā Metaxa meistars Konstantins Raptis izstrādāja jaunu šīs līnijas produktu – Metaxa 12*, kurš turpmāk būs pieejamas arī Latvijā. 

Metaxa 12* kvalitāti garantē meistars Konstantins Raptis, kurš ir gan sertificēts vīndaris, gan arī augstas klases meistars darbā ar stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Tāpat viņš kā smaržu meistars lieliski pārzina ziedu un augu pasauli un to saderību ar alkoholiskajiem dzērieniem. Reti kur pasaulē vēl ir sastopams tik zinošs speciālists, kurš tik labi pārzina gan vīna, gan stipro alkoholisko dzērienu darīšanas noslēpumus.

Par Metaxa
Metaxa tiek pārdota vairāk nekā 60 valstīs visā pasaulē. Šis dzēriens ir iekļauts pasaulē atpazīstamāko stipro alkoholisko dzērienu TOP 50 sarakstā. Metaxa receptūra ir unikāla, tā darīšanā vīnogu spirtam tiek pievienoti muskata vīni, rožu ziedlapiņu un citu Vidusjūras augu ekstrakti, tādēļ Metaxa izceļas ar neatkārtojamu garšas maigumu un izteiktu aromātu. 


Lelde Sāre 





  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts