Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.04.2015

Izbaudiet īsta franču šampanieša "Piper-Heidsieck" garšu ar 5 ideāli piemeklētiem ēdieniem!

Restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis un slavenie Latvijas vīnziņi Einārs Zalcmanis un Irina Sjomočkin aicina Jūs uz šampanieša "Piper-Heidsieck" degustācijas vakaru. Īpašu atmosfēru uzburs franču melodijas dzīvā klavierspēle
Vairāk skatīt: šeit

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts