Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.04.2015

Izbaudiet īsta franču šampanieša "Piper-Heidsieck" garšu ar 5 ideāli piemeklētiem ēdieniem!

Restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis un slavenie Latvijas vīnziņi Einārs Zalcmanis un Irina Sjomočkin aicina Jūs uz šampanieša "Piper-Heidsieck" degustācijas vakaru. Īpašu atmosfēru uzburs franču melodijas dzīvā klavierspēle
Vairāk skatīt: šeit

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts