Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.04.2015

Izbaudiet īsta franču šampanieša "Piper-Heidsieck" garšu ar 5 ideāli piemeklētiem ēdieniem!

Restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis un slavenie Latvijas vīnziņi Einārs Zalcmanis un Irina Sjomočkin aicina Jūs uz šampanieša "Piper-Heidsieck" degustācijas vakaru. Īpašu atmosfēru uzburs franču melodijas dzīvā klavierspēle
Vairāk skatīt: šeit

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts