Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.04.2015

Izbaudiet īsta franču šampanieša "Piper-Heidsieck" garšu ar 5 ideāli piemeklētiem ēdieniem!

Restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis un slavenie Latvijas vīnziņi Einārs Zalcmanis un Irina Sjomočkin aicina Jūs uz šampanieša "Piper-Heidsieck" degustācijas vakaru. Īpašu atmosfēru uzburs franču melodijas dzīvā klavierspēle
Vairāk skatīt: šeit

  

Vēl ziņas

Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!
Mājas Kafejnīcu Dienas sākas 29. jūnijā!
Kā pareizi un droši pagatavot Līgo svētku maltīti uz ugunskura: praktiski padomi un receptes
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Restorāna “Hercogs” šefpavārs Andris Rūmītis Jāņos iesaka eksperimentēt ar jaunām garšām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts