Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts