Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

2020. gadā no 28.-31. jūlijam Sanktpēterburgā notiks Worldchels Congress
Viesos gaida vairāk kā 100 agrotūrisma saimniecības Latvijā un Lietuvā
Pop-up restorāns Vakars uz ezera atklās sezonu 25. maijā
Pasaulslavenajā konkursā Bocuse d'Or piedalīsies arī Latvijas pavārmeistari
airBaltic kļūst par vadošo lidsabiedrību Tallinā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts