Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

48% līgotāju apsver bezalkoholiskā alus lietošanu Līgo vakarā
Vīnzinis: izskaistini savus grilētos ēdienus ar vīnu
Valmiermuižas alus šogad ieguldījis 50 000 eiro jaunu alus garšu radīšanā
53 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi
Latvijas balzams radījis jaunu dzērienu ar kaņepju garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts