Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

Mainīt tradicionālo priekšstatu par cīsiņu un desu lietderību uzturā
Raimonda Zommera lekcija DZĪVE AR SMAIDU jau 29. novembrī
Ārvalstu izcelsmes pārtikas produktu dubultie standarti atklāti arī Latvijā
Pētnieki apgalvo, ka pastāv četri vīna baudītāju tipi
Kultūras zīme Latviskais mantojums iezīmē ceļu uz UNESCO


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts