Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

Slaveni citāti par ēdienu tēmu
Bērnam pieaug apetīte – ko iesākt?
Gardēžu tūrē aicina iepazīt Vidzemi
Narvesen ievieš jauna koncepta tirdzniecības vietas degvielas uzpildes stacijās
Riga Food 2021 viesistabā no 9.- 10. septembrim risinās Pavāru kluba Virtuves sarunas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts