Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.09.2011

Ir noteikts Latvijas 2011. gada labākais pavārs

Pavāru klubs sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 izstādes Riga Food 2011 laikā rīkoja konkursu pavāriem „Latvijas gada pavārs".

Konkursā piedalījās Māris Astičs «Royal Square Holel» restorāns «Desiderata», Juris Dukaļskis (SIA «Ademona», restorāns «Kaļķu vārti»), Kārlis Visockis («Tallink Hotel Riga»), Jānis Rozenbergs (SIA «Ademona», restorāns «Kaļķu vārti»), Artūrs Freibergs (SIA «Botanica»), Ksenija Ursu (restorāns «K.I.D.*»), Jevgenijs Ponomarjovs (restorāns «Palete»), Valda Medne (SIA «Tērbatas steiki»). Pavāriem bija jāgatavo aukstās uzkodas no svaigas reņģes filejas un āboliem, starpēdiens un pamatēdiens no truša, receptē izmantojot arī topinambūru un spinātus.

Pirmo vietu konkursā "Latvijas 2011. gada pavārs", Pavāru kluba sarūpēto prēmiju Ls 500 apmērā un Reaton ceļojošo Zelta pavārnīcu un citas vērtīgas balvas ieguva Jānis Rozenbergs (SIA «Ademona», restorāns «Kaļķu vārti»), otro vietu Juris Dukaļskis (SIA «Ademona», restorāns «Kaļķu vārti»), trešo vietu Māris Astičs («Royal Square Holel» restorāns «Desiderata»).

Pavāru konkursa rīkošanu atbalstīja ģenerālsponsori BT 1, Electrolux, Prolux, Reaton, Gemoss, Tallink Hotel Riga, Santa Maria, Farm Frites, airBaltic, Aldaris, Dansukker un citi.

Dana Gritāne,
Pavāru klubs


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts