Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.02.2012

Horeca.lv semināri un konsultācijas


11. 02.12 plkst. 13:00 Latvijas saldūdens zivis un to pagatavošana kopā ar šefpavāru Artūru Kulovu. Izzināsim praktiskas zivju ēdienu receptes pagatavojamas no dažādām saldūdens zivīm. Šefs dalīsies savos noslēpumos dažādu zivju apstrādāšanā. 30Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.


13. 02.12. plkst. 18:00 Speciālo suši pagatavošana un ieskats japāņu virtuvē  – sašimi, nigiri, japāņu omlete, miso zupa ar Artūru Kulovu 30Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.


15.02.12. plkst.18:00 Vīna vakariņas ar Gintu Sniedzi Burgundija – gardēžu izvēle. Izcilas kulinārijas un vīnu dzimtene. Iepazīsim reģiona vīnus un tam piemērotu degustācijas ēdienkarti. Cena 30Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.

 

15.02.12. Tūristu piesaiste - mārketinga stratēģijas izvēle
Jaunākās tendences reklāmas jomā.
Mērķa auditorija - Viesnīcu un  restorānu vadītāji. Mārketinga vadītāji.
Tēma:
1. Tūristu piesaiste
2. Kā izvēlēties reklāmas kanālus
3. Racionāls līdzekļu un resursu izlietojums reklāmā
4. Biežāk pieļautās kļūdas
5. Jaunākās tendences reklāmas jomā

Laiks : 13.00- 18.00
Cena : 25,- Ls
Piesaki savu dalību pa e pastu info@horeca.lv  līdz 2012. gada 16. februārim
Vietu skaits ierobežots
Papildus informācija par semināru:
Inga Reitere 26664489; info@horeca.lv


19. 02.12. plkst. 18:00 Kārtējā kafijas akadēmijas nodarbība „No krūma līdz tasītei” Mūsu kafijas guru Ēvalds Rihters atkal stāstīs par kafiju un mācīs kā pareizi pagatavot lielisku kafiju. Cena 20Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.


20. februāris plkst. 18:00 Klasiskie Francijas ēdieni ar Ingu Kalniņu.  Programmā: mājās gatavota majonēze un aioli - ķiploku majonēze zivīm, Nicas salāti, Klasiskais Quiche Loraine, Flambētas tīgergarneles, siera sufle un klasiskā franču sīpolu zupa. Cena 25Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.

 

22. 02.12. plkst. 18:00 Bergs Hotel un Rumenes muižas šefpavārs Kaspars Jansons turpina ikmēneša meistarklašu ciklu „Kaspara Jansona dienasgrāmata”. Visa gada garumā, vienu reizi mēnesī meistarklašu laikā šefs kopā ar dalībniekiem izmēģina dažādas receptes, kuras pēc tam iekļaus savā jaunajā pavārgrāmatā. Otrā nodarbība. „Februāra ēdieni” Cena 25Ls.
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.

 


22.02.12. .Pārdošanas seminārs- 10 soļi līdz panākumiem
Lektore dalīsies ar pieredzi un sniegs praktiskus padomus kā sasniegt maksimālu rezultātu.
Mērķa auditorija – Telemārketinga pārdošanas personāls.
Tēmas
• Klientu atlase
• Sarunas vadīšana
• Rezultāta sasniegšana
• Klienta apkalpošana

Laiks: 10.00- 14.00
Cena: 25.00

Lektore: Daina Ezeriņa
Piesaki savu dalību pa e pastu info@horeca.lv  līdz 2012. gada 22. februārim
Papildus informācija par semināru:
Inga Reitere 26664489; info@horeca.lv


23.02.12. Biznesa psiholoģija
Seminārs sniegs praktiskus padomus personāla atlases jautājumos, kā arī  dalīsies ar pieredzi un analizēs situācijas no dzīves. Pēc semināra būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas.
Mērķa auditorija: uzņēmuma vadītāji, personāla vadītāji

1. Personāla atlase
2. Psihotipu noteikšana un piemērošana konkrētam darba uzdevumam
Laiks: 10.00- 14.00
Cena : 25.00 Ls

Lektors: Artis Jankovskis
Piesaki savu dalību pa e pastu info@horeca.lv  līdz 2012. gada 23. februārim
Papildus informācija par semināru:
Inga Reitere 26664489; info@horeca.lv

 


27. 02.12.plkst. 18:00 Sadarbībā ar Hanzas vīnu galeriju aicinām uz vīna degustācijas vakariņām ”Vācijas vīnu pasaulē”. Garšosim jaukos vācu vīnus kopā ar atbilstošiem ēdieniem un klausīsimies vīnu eksperta Sylvio Abrata stāstījumu. Cena: 30Ls
Kursi notiek: Viesistabā Kazarmās; Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4 – 2B, 2. st, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās:Telefoni: 26272179, 29498034, 27039379
E-pasti: agate@macibucentrs.com, danagritane@inbox.lv
Apmaksas kārtība: Par kursiem iespējams norēķināties gan uz pārskaitījuma, gan skaidrā nauda, gan arī ar karti uz vietas Viesistabā. Grupām lielākām par 3 personām priekšapmaksa obligāta.

 

 

  

Vēl ziņas

Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš
Birštonas kūrorts karantīnas laikā piedāvā apvienot attālināto darbu un atpūtu
Liepājas uzņēmums “Tiamo grupa” atver vēl vienu Čili Pizza Rīgā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts