Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

31.10.2016

Helovīns ar mazliet citu raksturu – Yelloweens

Visu svēto dienas svinēšana ir pārņemta tradīcija no ASV, tomēr arī Latvijā tā kļūst arvien populārāka. Helovīnu parasti saista ar šausminošiem stāstiem un oranžiem ķirbjiem, bet ir arī kāds cits tematisks, bet elegants svētku svinēšanas veids.

Bez vampīriem un baisiem nostāstiem, bet saglabājot oranžo tematiku, Veuve Clicquot šampanietis piedāvā īpašu Helovīna risinājumu izsmalcinātai gaumei – Yelloweens. Ideja rodama šampanieša radītā tēla oranžajā krāsā, tādējādi akcentējot šo svētku noskaņu un papildinot to ar svaigu redzējumu.

Yelloweens tiek piedāvāts vairākos ekskluzīvos Rīgas restorānos, tādējādi modernajiem svētkiem ielaužoties arī restorānu vidē. Restorāni Koya, Grand Palace un Cloud Nine ir sagatavojuši speciālu piedāvājumu, kurā glāze Veuve Clicquot šampanieša un uzkoda pieejama par vienu cenu. Šis ir patīkams veids, kā svinēt ķirbju svētkus, bet ar elegances un noskaņas šarmu.

Šis ir tikai viens no Embassy of Champagne jaunajiem un radošajiem projektiem, ar kuru palīdzību šampanietis tiek ienests ikdienā, ļaujot tam kļūt par dažādu svētku sastāvdaļu, iepazīstinot cilvēkus ar šo dzērienu un laužot stikla sienu, ko tas gadsimtu gaitā ap sevi izveidojis.

Latvijā Helovīnu svinam salīdzinoši nesen, bet Yelloweens ir kas pavisam jauns. Pašmāju blogerēm Alīnai Kellesai, Annai Turanovai un Unika Annika restorānā Cloud Nine kopā ar Moët Hennessy zīmola vēstnieku Gintu Sniedzi un zīmola vadītāju Diānu Mercu bija iespēja ļauties šarmantajam Veuve Clicquot vakariņu piedāvājumam, baudot šampanieša un ēdiena lielisko saderību. Šo dīvu eksotisko pieredzi vizuālā materiālā var atrast viņu blogos. 

Aiga Bernsone

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts