Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.09.2019

Gada lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā Riga Food 2019 ir atklāta

Riga Food 2019, 4. septembrī atklāja Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards, Rīgas Pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, BT1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle un Riga Food 2019 projektu vadītājs Rolands Nežborts. Atklāšanā piedalījās arī ārvalstu delegāciju pārstāvji un vēstnieki. 

Jau ziņots, ka Riga Food 2019 šogad piedalās vairāk nekā 700 uzņēmumu no vismaz 37 valstīm. Pirmo reizi izstādē ir uzņēmumi no Baškortostānas, Lielbritānijas un Rumānijas! 
Šogad izstādē ir apskatāmi 16 kopstendi – Baltkrievijas, Čehijas, Gruzijas, Igaunijas, Itālijas, Meksikas, Latvijas, Lietuvas, Kanādas, Uzbekistānas,  Polijas, Ukrainas un Hersonas apgabala, Krievijas: Baškortostānas, Tulas apgabala un Altaja novada.

5. septembrī  notika arī konkursa "Inovāciju balva" (Innovation Prize) demo diena – konkursantu iesniegto ideju, 
risinājumu prezentēšana un apbalvošanas ceremonija. Pasākuma apmeklētāji varēja nobaudīt tārpu granolas un citas inovatīvas ēdamas lietas.

Iztādē daudz jaunu ideju, kas aicina dzīvot aktīvi un ēst veselīgi. Maizes vēstniece – fitnesa modele un trenere Anita Pužule – lauž stereotipus par maizes lietošanu. Prezentācija ar moto Vairā Dzīvot aktīvi, darīt to, kas patīk, neatsakoties no maizes ēšanas ikdienā! var uzzināt Halle Nr. 2, Latvijas nacionālais kopstendā, ekspozīcijā Latvijas maize.

Izstādes darba laiks:
4. septembris  10.00–18.00 (Profesionāļu diena)
5.–6. septembris 10.00–19.00
7. septembris  10.00–17.00


Emīlija Buša

Galerija

  

Vēl ziņas

Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem
Ceļvedis sēņotājiem: Noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts