Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.02.2015

Francijas dienas Dikļu pilī

20. un 21. martā Dikļu pilī ar plašu vērienu tiks atzīmētas FRANCIJAS DIENAS, kurās tiks lutināti gan gardēži, gan izcilas mūzikas cienītāji.

Divas dienas pilī varēs nobaudīt pēc labākajām franču receptēm gatavotus ēdienus. Piektdien, 20. martā Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš restorāna apmeklētājiem būs sagatavojis izsmalcinātu piecu kārtu ēdienkarti, kurai pieskaņoti īpaši piemeklēti Francijas vīni. 

Vakariņas pils restorānā tiks pasniegtas sveču gaismā, franču mūzikas noskaņās, ļaujot nesteidzīgi izbaudīt Francijas notis kā melodiju, tā garšu buķetēs.


Sestdien, 21. martā viesi aicināti ļauties trīs šefpavāru sagatavoto Francijas garšu vilinājumam – uz īpašu mielastu Dikļu pilī aicina šefpavāru trio – Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš, Tallink Hotel Rīga restorāna šefpavāre Svetlana Riškova un īpašais viesis – pasaulē atzinību guvušais franču šefpavārs Serge Fery. 

Ēdienkartei rūpīgi pieskaņoti Francijas vīni paspilgtinās dažādo garšu baudījumu. Francijas izsmalcinātībai virmojot gaisā, baudīsiet izcilu ēdienu un aristokrātisku apkalpošanu.

Francijas dienu kulminācijā neaizmirstamu un juteklisku gaisotni uzburs Marijas Naumovas nakts koncerts „Pusnakts Parīzē” ar īpašā viesa – pasaulslavenā franču akordeonista Francois Parizi piedalīšanos. 

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās franču melodijas izcilās dziedātājas izpildījumā. Koncertprogramma „Pusnakts Parīzē” ir juteklisks un izjusts muzikāls stāsts par Parīzi, eleganci, mīlestību, skumjām, ilgām un sapņiem.

Plašāka informācija par pasākumu un biļešu iegādi: www.diklupils.lv

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts