Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

13.07.2016

Festivāls “Amber Live“ sajūsmināja klausītājus

9. un 10. jūlijā  Dzintaru koncertzālē norisinājās festivāls “Amber Live“.
Tie bija skaisti svētki mūzikas cienītājiem, jo uz skatuves bija viens no izcilākajiem pasaules pianistiem Denis Macujevs un Sanktpēterburgas Filharmonijas simfoniskais orķestris pie diriģenta pults Jurijs Temirkanovs.

9.jūlijā skanēja Rahmaņinova 3. klavierkoncerts. Denisa Macujeva izpildījums apbūra ar savu virtuozitāti, mūzikas izjūtu un interpretāciju. 

Publika bija sajūsmā, un pēc spēlēs  sauca "Bravo" cēlās kājās, lai izteiktu sajūsmu, aplausi nerimās un D. Macujevs nospēlēja uz "bis", vēlreiz apliecinot savu viruozitāti izpildot Skrjabina muzikālās etīdes un džeza inprovizācijas.

10. jūlijā skanēja Mendelsona vijoļkoncerts, Sajaka Sjodzi (vijole) izpildījumā, Rahmaņinova Rapsodija par Paganīni tēmu, kuru izpildīja Deniss Macujevs (klavieres). Otrā daļā orķestris izpildīja Čaikovska "Riekstkodi".

Denisa Macujeva izpildījums bija tiešām grezns, dziļi izjusts un ar tādu vieglumu! 
Deniss Macujevs ir viens no mūsdienu izcilākajiem un pazīstamākajiem pianistiem. Viņa vārds nesaraujami saistīts ar leģendārās Krievijas pianisma skolas tradīcijām, izsmalcinātām koncertprogrammām, radošo koncepciju novatorismu un dziļi māksliniecisku interpretāciju.

Denis Macujevs: "Jūrmala vienmēr ir bijusi liels vilinājums klasiskās mūzikas izpildītājiem. Es ceru, ka "Amber live" festivāls kļūs par tradīciju ".

Projekta mecenāts -  Baltijā vadošā dzērienu holdinga sabiedrība – “Amber Beverage Group”, 
kas  izplata un ražo pasaulē zināmus zīmolus kā Rīgas Melnais Balzams®, Stolichnaya® Premium vodka un Moskovskaya® Vodka.

Horeca

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts