Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.07.2018

Drosmīgo ballīte- RED CHALLENGE, jau šo piektdien RestBar Mo


Rīgas Āzijas modernās virtuves restorāns RestBar Mo (11.novembra krastmala, 9) turpina svētku pasākumus, kas veltīti tā pirmajai jubilejai. Piektdien,27.jūlijā restorānā notiks otrā ballīte. Tās tēma – RED CHALLENGE. Fearless Party. 

Profesionālu bārmeņu komandas piedāvātās autorversijas kulta kokteiļiem Bloody Mary un Strawberry & Basil; izsmalcinātas un pikantas maltītes no restorāna šefpavāra –ballītē noritēs drosmīgās, ugunīgās noskaņās un atklās visas sarkanās krāsas garšas, nokrāsas un šķautnes.

Ģērbšanās etiķeti pasākuma organizatori noteikuši atbilstoši vakara tēmai – fearless (ang. – drosmīgs)un piedāvā viesiem īstenot jebkuru visdrosmīgāko šā jēdziena interpretāciju.“Karstās” ballītes lūgtā zvaigzne būs Krievijas dziedātāja Olga Greco,kas apbur ar savu juteklisko un atmosfērisko balsi. Bet kā vakara moderatore viesus priecēs brīnišķīgā Ieva Adamss.

BallītēRED CHALLENGE. Fearless Party jau tradicionāli varēs iegādāties limitētas tirāžas dizaineru kreklus, tie šoreiz taps tieši viesu acu priekšā – Latvijas grafiķis ERIK CHMIL kopā ar zīmolu TAGIL ir sagatavojuši unikālu mākslas performanci. 

RestBar Mo tika atvērts 2017.gadā un jau uzreiz iekaroja Āzijas modernās virtuves cienītāju sirdis. Šajā virtuvē ir harmoniski apvienotas Japānas, Indijas, Malaizijas, Taizemes un Ķīnas kulinārās tradīcijas. Suši, maki, voks, mīkla garoziņai, mango, kokoss, rīsi, nūdeles, Taizemes pikantā zupa (Tom ym), zaļās tējas saldējums – RestBar Mo lieliski gatavo visus šos eksotiskos šedevros. Pat ierastie ēdieni, pateicoties jaunām garšas niansēm un neparastajam pasniegšanas veidam, kairina iztēli. 

Inovatīvais apzīmējums restbar ļoti precīzi raksturo iestādes koncepciju – tas ir restorāns un bārs divi vienā, kur viesiem līdztekus rūpīgi izstrādātai ēdienkartei piedāvā plašu autorkokteiļu klāstu, tie būs pa prātam pat visizvēlīgākajiem bāru kultūras cienītājiem. 

Neparastos dzērienus šeit gatavo, kā bāzi izmantojot svaigas ogas, augļus, dārzeņus un pat zālītes. Turklāt Restbar Mo viesiem ir pieejama īpaša “garšu bibliotēka”, kas ļauj tieši piedalīties sava unikālā kokteiļa pagatavošanā. Līdztekus virtuvei un bāram RestBar Mo raksturo vispieprasītāko vietējo dīdžeju aktuālie dzīvie seti un izsmalcināts interjers, kas kopā rada vilinoša mirkļa atmosfēru, kurā ir vēlēšanās atgriezties vēl un vēl. 

Lai pasūtītu galdiņu uz pasākumu, zvaniet:  +371 22162000.

Pasākuma lapa sociālajā tīklā Facebook: https://www.facebook.com/events/2184471021787993/?active_tab=about







Galerija

  

Vēl ziņas

Izstāde Fruit Logistica 2019 no 6.-8. februārim
Zināmi konkursa Lietuvas labākais šefpavārs 2018 uzvarētāji
Uzturs. 7 noderīgi, bet mazāk populāri produkti
Plānots būvēt griķu pārstrādes rūpnīcu
E vielas un pārtikas piedevas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts