Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.02.2016

Drīzumā Rīgā būs robata restorāns

Jau martā Rīgas restorānu saimei piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un kokteiļu bārs Baltijā, kas ēdiena baudītājus vedīs jaunatklāšanas ceļojumā tradicionālās Japānas virtuves dzīlēs. Gadsimtiem senās ēdiena pagatavošanas tradīcijas uz robata grila eiropiešiem saprotamā “tulkojumā” pasniegs restorāna brandchef no Latvijas, kurš guvis pieredzi labākajos Japānas restorānos. Idejas autori un realizētāji ir restorānu grupa “Zivju lete”.

Ēdiena pagatavošana ar robata grilu ir gadsimtiem sena tradīcija, ko Japānā aizsāka Hokaido salā dzīvojošie zvejnieki. Robata grils izceļ produktu un tā kvalitātes, ļaujot baudīt galvu reibinošas garšu buķetes. Restorāna “karogs” būs tieši garšu sajūtas, ko papildinās konceptuāls interjers.Ēdienkartē galvenokārt būs jūras veltes, gaļa un dārzeņi, kā arī tradicionālā un Latvijā pazīstamā japāņu virtuve, taču būtiska loma paredzēta arī fusion virtuvei un kokteiļiem.

Garšu nianses un Japānas tradīcijas eiropiešiem saprotamā veidā “tulkos” ēdienkartes veidotājs, brandchef no Latvijas, kurš pieredzi guvis, strādājot Japānas labākajos restorānos, tostarp 3 zvaigžņu Michelin restorānā. Uvis Janičenoks ir jaunās paaudzes pavārs – dažādu virtuvju pētnieks un viņa pieredze un zināšanas, kas gūtas iepazīstot gan radošo, gan tradicionālo Japānas virtuvi autentiskā vidē, kalpos kā augsta pievienotā vērtība un kvalitātes apliecinājums.

Robata grila bārs un restorāns “COD”top Rīgā, Tērbatas ielā 45, tā idejas autori un realizētāji ir galvaspilsētā jau labi pazīstamā un iecienītā restorānu grupa“Zivju lete”. 


  

Vēl ziņas

Latvijas uzņēmums Mogotel atver jaunu viesnīcu Tallinā
Vīnziņa padomi izvēloties dzirkstošo vīnu
3 noderīgi padomi veselīgam un garšīgam svētku galdam bērniem
Gandrīz puse aptaujāto Latvijas jauniešu vēlas ēst mazāk dzīvnieku produktu
Daudzās Latvijas ģimenēs maltītes gatavo kopā ar bērniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts