Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.02.2016

Drīzumā Rīgā būs robata restorāns

Jau martā Rīgas restorānu saimei piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un kokteiļu bārs Baltijā, kas ēdiena baudītājus vedīs jaunatklāšanas ceļojumā tradicionālās Japānas virtuves dzīlēs. Gadsimtiem senās ēdiena pagatavošanas tradīcijas uz robata grila eiropiešiem saprotamā “tulkojumā” pasniegs restorāna brandchef no Latvijas, kurš guvis pieredzi labākajos Japānas restorānos. Idejas autori un realizētāji ir restorānu grupa “Zivju lete”.

Ēdiena pagatavošana ar robata grilu ir gadsimtiem sena tradīcija, ko Japānā aizsāka Hokaido salā dzīvojošie zvejnieki. Robata grils izceļ produktu un tā kvalitātes, ļaujot baudīt galvu reibinošas garšu buķetes. Restorāna “karogs” būs tieši garšu sajūtas, ko papildinās konceptuāls interjers.Ēdienkartē galvenokārt būs jūras veltes, gaļa un dārzeņi, kā arī tradicionālā un Latvijā pazīstamā japāņu virtuve, taču būtiska loma paredzēta arī fusion virtuvei un kokteiļiem.

Garšu nianses un Japānas tradīcijas eiropiešiem saprotamā veidā “tulkos” ēdienkartes veidotājs, brandchef no Latvijas, kurš pieredzi guvis, strādājot Japānas labākajos restorānos, tostarp 3 zvaigžņu Michelin restorānā. Uvis Janičenoks ir jaunās paaudzes pavārs – dažādu virtuvju pētnieks un viņa pieredze un zināšanas, kas gūtas iepazīstot gan radošo, gan tradicionālo Japānas virtuvi autentiskā vidē, kalpos kā augsta pievienotā vērtība un kvalitātes apliecinājums.

Robata grila bārs un restorāns “COD”top Rīgā, Tērbatas ielā 45, tā idejas autori un realizētāji ir galvaspilsētā jau labi pazīstamā un iecienītā restorānu grupa“Zivju lete”. 


  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts