Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.11.2014

DISKUSIJA par Latviešu virtuvi un Nacionālo kulināro ceļu

2014. gada 27. novembrī plkst. 10:00 – 14.00, Zemkopības ministrijas lielajā zālē aicinām uz diskusiju visus, kam interesē Latviešu virtuve. Diskutēsim, kas garšo mums, pašiem latviešiem, un kas - mūsu viesiem. Vai esam gana lepni un liekam galdā Latvijā ražoto un izaudzēto? Vai zinām pastāstīt par Latviešu virtuvi, kas ir mūsu ēdieni un kāpēc?

Aicinām piedalīties: uzņēmējus, organizācijas, politikas veidotājus un izpildītājus, medijus un citus ieinteresētos. Diskutēto iestrādāsim priekšlikumu dokumentā atbildīgajām institūcijām – lauksaimniecības, kultūras un tūrisma nozarēs. Saņemsiet mūsu jauno Kulināro karti ar 178 krodziņiem un „Latviešu virtuves” grāmatiņu ar 30 latviešu ēdieniem.
PROGRAMMA
Pieteikšanās līdz 2014.gada 24. novembrim uz e-pastu: anna@celotajs.lv, vai tālr. 67617600.

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts