Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.11.2014

DISKUSIJA par Latviešu virtuvi un Nacionālo kulināro ceļu

2014. gada 27. novembrī plkst. 10:00 – 14.00, Zemkopības ministrijas lielajā zālē aicinām uz diskusiju visus, kam interesē Latviešu virtuve. Diskutēsim, kas garšo mums, pašiem latviešiem, un kas - mūsu viesiem. Vai esam gana lepni un liekam galdā Latvijā ražoto un izaudzēto? Vai zinām pastāstīt par Latviešu virtuvi, kas ir mūsu ēdieni un kāpēc?

Aicinām piedalīties: uzņēmējus, organizācijas, politikas veidotājus un izpildītājus, medijus un citus ieinteresētos. Diskutēto iestrādāsim priekšlikumu dokumentā atbildīgajām institūcijām – lauksaimniecības, kultūras un tūrisma nozarēs. Saņemsiet mūsu jauno Kulināro karti ar 178 krodziņiem un „Latviešu virtuves” grāmatiņu ar 30 latviešu ēdieniem.
PROGRAMMA
Pieteikšanās līdz 2014.gada 24. novembrim uz e-pastu: anna@celotajs.lv, vai tālr. 67617600.

  

Vēl ziņas

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī
Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns
Ko iegūst cilvēks un planēta, ceļot galdā tikai augu valsts produktus?
Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel
Četri neparasti notikumi Valmiermuižā jeb kāpēc Valmiermuiža bija lepnāka par pašu Valmieru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts