Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.11.2014

DISKUSIJA par Latviešu virtuvi un Nacionālo kulināro ceļu

2014. gada 27. novembrī plkst. 10:00 – 14.00, Zemkopības ministrijas lielajā zālē aicinām uz diskusiju visus, kam interesē Latviešu virtuve. Diskutēsim, kas garšo mums, pašiem latviešiem, un kas - mūsu viesiem. Vai esam gana lepni un liekam galdā Latvijā ražoto un izaudzēto? Vai zinām pastāstīt par Latviešu virtuvi, kas ir mūsu ēdieni un kāpēc?

Aicinām piedalīties: uzņēmējus, organizācijas, politikas veidotājus un izpildītājus, medijus un citus ieinteresētos. Diskutēto iestrādāsim priekšlikumu dokumentā atbildīgajām institūcijām – lauksaimniecības, kultūras un tūrisma nozarēs. Saņemsiet mūsu jauno Kulināro karti ar 178 krodziņiem un „Latviešu virtuves” grāmatiņu ar 30 latviešu ēdieniem.
PROGRAMMA
Pieteikšanās līdz 2014.gada 24. novembrim uz e-pastu: anna@celotajs.lv, vai tālr. 67617600.

  

Vēl ziņas

Jūrmalā atvērts jauns restorāns gardēžiem – Choice Jūrmala
Līgotāji šogad galdā cels dažādus sierus, alu, šašliku un svaigus dārzeņus
Ēšanas paradumi ir mainījušies uz veselīgākiem
MICHELIN zvaigznes tagad arī Baltijā
Bezmaksas semināri par interaktīvo rīku darba vides riska novērtēšanai OiRA


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts