Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.05.2015

Dikļu pils vasaras terase sāk sezonu

Sestdien, 23.maijā, darbu uzsāks Dikļu pils vasaras terase, kurā Latvijas labāko garšu salikumus nobaudīt piedāvās šefpavārs Jānis Siliņš. Ziedoša parka burvīgā atmosfēra, putnu treļļi, aristokrātiskās pils klātbūtne un dažādi kulinārie pārsteigumi sagaida terases apmeklētājus. Dienas gaitā pils dārzā koncertēs Dikļu orķestris, savukārt vakarā terasē ar valdzinošām ģitāras melodijām priecēs Kristaps Bedrītis.


Aicinot atklāt Latvijas garšu daudzveidību, terases ēdienkartē tiks piedāvāti aromātiski grila ēdieni, viegli salāti un gardas uzkodas, kas gatavotas no vietējās saimniecībās audzētiem produktiem. Piedāvājumā – pils Barona dīķī ķertas foreles, Valmieras apkaimē audzēti truši, šķirnes jēri no Naukšēnu puses un izcils Latvijas liellopu steiks. 

Terases viesiem būs lieliska iespēja baudīt vasarīgus vīnus, vieglus kokteiļus un Valmiermuižas alu. Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, piedāvājumā arī pašu gatavoti saldējumi un sorbeti.

Dikļu pils vasaras terase ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm ar bērniem un draugu kompānijām. Pieejama īpaša bērnu ēdienkarte, rotaļu laukums ar karuseli un dažādas dārza spēles.  Azartiskākie pils un terases apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus kroketa spēlē vai doties nelielā izbraucienā ar velosipēdiem. Romantiskai noskaņai būs iespēja pavizināties ar laivu Dzirnavu dīķī.

Terases darba laiks katru dienu no 12:00 – 23:00.
Sīkāka informācija un galdiņu rezervācija – 64207480 un 26515445, vai pils@diklupils.lv



  

Vēl ziņas

Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš
Birštonas kūrorts karantīnas laikā piedāvā apvienot attālināto darbu un atpūtu
Liepājas uzņēmums “Tiamo grupa” atver vēl vienu Čili Pizza Rīgā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts