Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.05.2015

Dikļu pils vasaras terase sāk sezonu

Sestdien, 23.maijā, darbu uzsāks Dikļu pils vasaras terase, kurā Latvijas labāko garšu salikumus nobaudīt piedāvās šefpavārs Jānis Siliņš. Ziedoša parka burvīgā atmosfēra, putnu treļļi, aristokrātiskās pils klātbūtne un dažādi kulinārie pārsteigumi sagaida terases apmeklētājus. Dienas gaitā pils dārzā koncertēs Dikļu orķestris, savukārt vakarā terasē ar valdzinošām ģitāras melodijām priecēs Kristaps Bedrītis.


Aicinot atklāt Latvijas garšu daudzveidību, terases ēdienkartē tiks piedāvāti aromātiski grila ēdieni, viegli salāti un gardas uzkodas, kas gatavotas no vietējās saimniecībās audzētiem produktiem. Piedāvājumā – pils Barona dīķī ķertas foreles, Valmieras apkaimē audzēti truši, šķirnes jēri no Naukšēnu puses un izcils Latvijas liellopu steiks. 

Terases viesiem būs lieliska iespēja baudīt vasarīgus vīnus, vieglus kokteiļus un Valmiermuižas alu. Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, piedāvājumā arī pašu gatavoti saldējumi un sorbeti.

Dikļu pils vasaras terase ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm ar bērniem un draugu kompānijām. Pieejama īpaša bērnu ēdienkarte, rotaļu laukums ar karuseli un dažādas dārza spēles.  Azartiskākie pils un terases apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus kroketa spēlē vai doties nelielā izbraucienā ar velosipēdiem. Romantiskai noskaņai būs iespēja pavizināties ar laivu Dzirnavu dīķī.

Terases darba laiks katru dienu no 12:00 – 23:00.
Sīkāka informācija un galdiņu rezervācija – 64207480 un 26515445, vai pils@diklupils.lv



  

Vēl ziņas

airBaltic Training Pilotu akadēmija sāk uzņemšanu
Lauku tūrisma uzņēmējdarbību apdraud negodīga konkurence un arvien pieaugoša birokrātija
Vai Latvijā ražotie sieri der restorānu ēdienkartē
PVD atklāj nelegālus medījumu gaļas produktu ražošanas uzņēmumus
“Rīgas Melnais Balzams” aktīvi startē ASV tirgū


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts