Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.12.2012

„Baltic Beach Hotel”: pieaudzis Ziemassvētku korporatīvo pasākumu skaits

Vienīgās 5* viesnīcas Jūrmalā „Baltic Beach Hotel” speciālisti atzīst, ka šogad, salīdzinot ar 2011. gada Ziemassvētku laiku, par vismaz 30% palielinājies korporatīvo pasākumu skaits, kas liecina, ka uzņēmumi atkal sākuši vairāk līdzekļus ieguldīt pasākumu rīkošanai darbiniekiem, klientiem un sadarbības partneriem. 

Šogad Ziemassvētku svinības „Baltic Beach Hotel” tiek rīkotas jau no decembra sākuma un pieprasījums tematiskajiem pasākumiem esot līdz janvāra nogalei. 


Linda Martini, „Baltic Beach Hotel” Viesnīcas un viesu attiecību vadītāja: „Šogad esam novērojuši pēdējos gados lielāko pasākumu rīkotāju aktivitāti, jo viesnīcas telpas dažāda apjoma gada nogales pasākumu norisei rezervētas gan decembrī, gan janvārī. Tradicionāli ir arī atsevišķi īpaši pieprasīti datumi, kad vienā dienā viesnīcas un restorāna personālam jāspēj apkalpot vairākus svētku pasākumus.”

Viesnīcas „Baltic Beach Hotel” speciālistu dati liecina, ka šogad pirmssvētku ballīšu rīkotāji – gan uzņēmumi, gan pasākumu aģentūras - galvenokārt izvēlas telpas svinību norisei galvaspilsētas tuvumā, ar ērtu piebraukšanas iespēju. 


Lai gan lielākā daļa pasākumu rīkotāju strādājot ar ierobežotu un rūpīgi plānotu budžetu, tai pat laikā esot redzams, ka budžeta robežas kļuvušas elastīgākās kā iepriekšējos pēckrīzes gadus. 

Svētku pasākumu tematikā un mūzikas izvēlē šogad vērojamas divas izteiktas tendences – pasākumu rīkotāji izvēlas vai nu klasiskas svinības, vai ballīti 80. gadu stilā. 

Vakara vadītājs pēdējos gados ir neatņemama pasākuma organizatoru prasība un šo uzdevumu rīkotāji lielākoties uztic pieredzējušiem profesionāļiem ar ilggadēju pieredzi korporatīvo pasākumu vadīšanā, liecina viesnīcas speciālistu novērojumi. 

Arī ēdienkartes izvēlē vērojama tradicionāla pieeja. 


„Mūsu viesi lielākoties izvēlas vai nu klasiskās bufetes ēdienkartes, vai kādu no īpašajiem Ziemassvētku piedāvājumiem, kuru gatavošanā izmantojam Latvijas ziemas sezonas virtuvei raksturīgās garšvielas un sastāvdaļas. 


Īpaši pieprasīts ir Ziemassvētku deserts ar žāvētiem augļiem,” stāsta Kristaps Jokmanis, viesnīcas restorāna „Caviar Club” šefpavārs. 

Kā ierasts, 31. decembrī viesnīcā notiks divas „Baltic Beach Hotel” Jaungada nakts balles. Šogad pasākumus vienojošais elements būs Itālijas tematika, kas atspoguļosies svinību programmā un svētku ēdienkartē. 




Agnese Ruberte

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts