Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.11.2011

Aptauja par Lauku attīstības, meža, lauksaimniecības un zivsaimniecības nozaru prioritātēm un atbalsta pasākumiem 2014-2020.gadam

Tuvojoties nākamajam plānošanas periodam (2014-2020.gadam), Zemkopības ministrija (ZM) ir uzsākusi konsultācijas ar partneriem par aktualitātēm nozarēs un nepieciešamo rīcību turpmākai nozaru attīstībai, līdz ar to ir sagatavojusi aptaujas anketu viedokļu apzināšanai par attīstības politiku, situācijas novērtējumu nozarēs un atbalsta aktivitātēm šajā periodā. Tāpat aptaujas gaitā plānots apzināt viedokli par prioritātēm un atbalsta pasākumiem, kas būtu aktuāli nākamajam plānošanas periodam ZM partneru un nozarē iesaistīto skatījumā.

Aptauja paredzēta viedokļu apzināšanai lauku attīstības, lauksaimniecības, mežu un zivsaimniecības jomās institūciju, sabiedrisko organizāciju un uzņēmēju līmenī. Aptaujā iegūtie viedokļi tiks apkopoti un turpmākai diskusijai izmantoti tikai apkopotā veidā. Savukārt nozaru sabiedrisko organizāciju viedoklis tiks publiskots ar mērķi iepazīstināt plašāku interesentu loku ar organizāciju viedokli.

Aptaujas anketu līdz šā gada 23. decembrim ir iespēja aizpildīt „Lauku tīkls” mājas lapā http://www.laukutikls.lv un „Zivsaimniecības sadarbības tīkls” mājas lapā http://www.laukutikls.lv/zivsaimnieciba. Tāpat anketa ir pieejama ZM mājas lapā www.zm.gov.lv, aizpildītu to var nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi: Janis.Snaksis@zm.gov.lv vai iesniegt ZM Starptautisko lietu un stratēģijas analīzes departamentā (2106. telpā) līdz šā gada 23. decembrim.


Viktorija Kalniņa,
sabiedrisko attiecību speciāliste

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts