Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.03.2012

Aldaris piedalisies Zemes stundā


“Ikdienas steigā bieži vien neaizdomājamies par vides problēmām, jo daudziem ir sajūta, ka tas mūs neskar un ka viens cilvēks vai organizācija neko nevar būtiski mainīt. Tas tā nav, jo ikdienā ir tik daudz vienkāršu lietu, ko ikviens no mums var darīt, lai saudzētu apkārtējo vidi. Turklāt tas neprasa daudz laika un līdzekļu. Šī akcija lieliski parāda, ka ikviens var „pielikt savu roku” vides problēmu risināšanai, kā arī ļauj sajust to, cik daudz mēs visi kopā varam paveikt. Aicinām arī mūsu sadarbības partnerus un produkcijas cienītājus pievienoties šai kampaņai” saka a/s Aldaris izpilddirektors Tomass Kure Jakobsens (Thomas Kure Jacobsen). 

Tāpat kā iepriekšējo gadu, arī šogad Aldaris akcijā aicina iesaistīties arī savus darbiniekus, kas iepriekšējā gadā izrādīja ļoti lielu atsaucību. 

Jau iepriekš ziņojām, ka Latvijas alus darītavai Aldaris, kas ietilpst Carlsberg Grupā, pērn izdevies samazināt dabas resursu patēriņu, tādējādi apliecinot Carlsberg Grupas ambīcijas būt vienam no efektīvākajiem alus darītājiem. Pagājušā gadā pasaulē atzītais žurnāls Newsweek Carlsberg Grupu Zaļāko uzņēmu topā atzina par vienu no efektīvākajām alus darītavām pasaulē. Kopumā energoefektivitātes uzlabošanā investēti 270 tūkstoši latu.

Zemes stunda ir Pasaules Dabas Fonda organizēta vispasaules akcija, kuras laikā uzņēmumi, pašvaldības un ikviens cilvēks izslēdz apgaismojumu uz vienu stundu, lai parādītu savu nostāju pret klimata izmaiņām.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Grupas uzņēmums. Aldaris produktu portfelī ir aptuveni 40 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus. 2011.gadā Aldaris saņēma augstāko apbalvojumu šobrīd Latvijā korporatīvi sociālās atbildības jomā – Ilgtspējas indeksa Zelta kategoriju.


Laura Krastiņa

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts