Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.03.2018

99 labākie restorāni un bāri Baltijas valstīs

Pasaulē atzītais kulinārijas žurnāls VMG ir izveidojis sarakstu ar 99 labākajiem restorāniem, kafejnīcām un bāriem Baltijas valstīs, kas apkopots grāmatā "99 Places of Taste in the Baltics". Šogad ir iznācis otrais, papildinātais izdevums. Kopumā grāmata ir pieejama tikai 3000 eksemplāros, tāpēc piedāvājam unikālu ieskatu tās saturā.

Katrai vietai grāmatā ir uzrādīta visa nepieciešamā informācija, lai jūs to varētu ērti apmeklēt –adrese, mājaslapa, darba stundas, cenu līmenis un pat biežāk lietojamās frāzes latviešu, lietuviešu un igauņu valodā. 

Tajā tiek runāts ne tikai par ēdienu, bet arī par vietas filozofiju, šefpavāriem, interjera dizainu, un ir sniegts pašu vērtētāju unikālais skatījums.

Grāmatas autori, gastronomijas eksperti, apceļoja visas trīs Baltijas valstis un apstājās neskaitāmās vietās, lai iepazītu vietējo virtuvi. 

No Latvijas, Lietuvas un Igaunijas katras tika izraudzītas 33 “garšas vietas” jeb ”Places of Taste”, tāpēc eksperti neaprobežojās tikai ar restorāniem, bet piestāja arī vīndarītavās, bāros, kafejnīcās un tirdziņos – visur, kur atspoguļojās Baltijas gastronomiskā daudzveidība. 
 
No Latvijas garšas vietām sarakstā iekļautas:
 Alus darbnīca Labietis
 Apsara Tea House
 Arbooz Cafe
 Art Cafe Sienna
 B-bārs
 Bibliotēka N°1 
 Big Bad Bagles
 Cod Robata Grill Bar
 Garage
 Garāža
 Hercogs
 Innocent Cafe
 International SV
 Istaba Cafe
 K|I|D*
 Kolonāde. Mūsu Stāsti
 M'archers
 Miit Coffee
 Mio
 Muusu
 Niklāvs
 Olive Oil Restorāns
 Osiris
 3 Pavāru Restorāns
 Restorāns 3
 Riits
 Riviera
 Rocket Bean Roastery
 Trompete
 Valtera
 Vest
 Vieta
 Vincents

Epilogā ir norādītas papildus vietas kā ieteikumi, kas nav iekļautas oriģinālajā sarakstā.
Kopumā"99 Places of Taste in the Baltics" ir lielisks ceļvedis katram, kurš vēlas labāk iepazīt gan vietējās, gan kaimiņvalstu virtuves un restorānu ainas spilgtākos piemērus.   


Horeca.lv

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts