Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.04.2011

29. aprīlī Viesistabā Kazarmās atkal saimniekos šefpavārs Kaspars Jansons un vadīs pavārkursus

29. aprīlī Viesistabā Kazarmās atkal saimniekos šefpavārs Kaspars Jansons un vadīs pavārkursus
Jau rīt 29. aprīlī no plkst. 18.30-21.00 Viesistabā Kazarmās atkal saimniekos šefpavārs Kaspars Jansons un vadīs pavārkursus.

Ko veselīgu pagatavot sev un draugiem – sezonas vēstnešus – sparģeļus, lakšus, artišokus un salātus... un pat sparģeļu saldējumu

Kaspars Jansons šobrīd ir restorāna  „Hotel Bergs” šefpavārs. Kaspars ilgus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram, papildinājis pavārmākslas prasmes prestižos Francijas restorānos un šogad jau otro reizi par Zemeslodes labāko restorānu nominētajā restorānā Noma (Dānijā).

Seminārā Kaspars stāstīs un rādīs kā pagatavot sezonas vēstnešus sparģeļus, lakšus un artišokus. Kā pasniegt gardus salātus, kuri nopērkami veikalos vai sazaļojuši uz palodzes. Kaspars dalīsies virtuves noslēpumos par aktuālākajām mērcēm, kuras pievienot salātiem un citiem pavasara zaļumiem un mācīs gatavot sparģeļu sautējumu. Klāt pašu pagatavotām vakariņām degustēsim vīnziņu piemeklētus vīnus.

Cena: Ls 25.00 /1 personai ( ieskaitot PVN)

Pieteikšanās kursiem  pa telefonu:

29498034 vai rakstot uz e-pastu: danagritane@inbox.lv.

Vietu skaits ierobežots – vēl tikai 3 brīvas vietas!

 
Viesistaba Kazarmās,
Mācību un atpūtas telpa
Jēkaba kazarmas 2B, Torņa iela 4, Rīga, LV-1050
Telefons: 29498034, e-pasts: danagritane@inbox.lv
www.viesistabakazarmas.lv

  

Vēl ziņas

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm
35% Rimi privātās preču zīmes svaigās pārtikas produktu ražo vietējie ražotāji
Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt
Gandrīz pusi jeb 48% no pērn Rimi veikalos pārdotā pārtikas apjoma veido vietējo ražotāju produkcija
Kā sadzīvot ar saldumiem jeb našķējies gudri


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts