Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.10.2016

27. oktobrī sāksies Igaunijas lielākā pārtikas nozares izstāde "Tallinn FoodFest 2016"

Jau šonedēļ- 27.oktobrī sākas Igaunijas lielākā pārtikas nozares izstāde "Tallinn FoodFest 2016" http://www.profexpo.ee/foodfest/?lang=en

“Tallinn FoodFest” ir lielākā pārtikas industrijas izstāde Igaunijā. Izstādē tiekas HoReCa nozare, pārtikas ražotāji, vairum un mazumtirgotāji, iepakojumu ražotāji u.c. ar pārtikas nozari saistīti uzņēmumi.
“Tallinn FoodFest” komanda Igaunijā pārtikas nozares izstādes organizē jau kopš 1993. gada. Šogad “FoodFest” notiks jau divdesmitceturto reizi.
Izstāžu programma: 27. un 28. oktobrī izstāde atvērta profesionāļiem. Šajās dienās izstāžu programma sagatavota tieši profesionāļiem. Notiks dažādi semināri, lekcijas arī angļu valodā. 29. oktobris ir “Gardēžu diena”- izstāde atvērta visiem interesentiem.

“Tallinn FoodFest” laikā apmeklētāji būs aicināti nobaudīt un balsot par labāko Ziemassvētku produktu. Apmeklēt maizes un siera “ielas”. Nogaršot un iegādāties produktus no lauku saimniecībām- “Zemnieku tirgus” sektorā būs aptuveni divdesmit Igaunijas mazie ražotāji ar savu produktu piedāvājumu. “Tallinn FoodFest” programma atrodama arī šeit: http://www.profexpo.ee/foodfest/program

Dalībnieki:“Tallinn FoodFest” izstāde pulcē dalībniekus no visām Baltijas valstīm, Somijas, Zviedrijas, Moldovas u.c.No Latijas izstādē piedalīsies tādi uzņēmumi kā SIA “Skrīveru mājas saldējums”, “Rāmkalni Nordeco”, SIA “ETG”, SIA “Alanika” un vēl daudzi citi.

Izstādes darba laiks un biļešu cenas: “Tallinn FoodFest” atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 17:00
Profesionāļu dienās biļetes cena 18,- EUR un ieeja sākot no 18 gadu vecuma
“Gardēžu dienā” biļetes cena 9,- EUR un laipni aicināti visi interesenti!

     

Laipni aicināti visi interesenti apmeklēt izstādi "Tallinn FoodFest 2016"!

Kristīne Korpilahti
+371 26336193
kristine.floriance@gmail.com
SIA Floriance- Profexpo & Tallinn FoodFest pārstāvis Latvijā
http://profexpo.ee/
 

     


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts