Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

31.08.2014

2014. gada 27. augustā Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” rīkoja Preses konferenci


''Lauku ceļotājs'' iepazīstināja ar akciju ''Atvērtās dienas laukos'', kas notiek jau otro reizi pēc kārtas, un, kuras mērķis ir popularizēt Latvijas laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un pakalpojumus, ka arī ieinteresēt pilsētu iedzīvotājus 2 dienas aktīvi pavadīt brīvdienas ārpus tās, nobaudīt dažādus lauku labumus, atbalstīt vietējos uzņēmējus, kā arī izbaudīt saimnieku piedāvātās aktivitātes brīvā dabā.



''Atvērtās dienas laukos'' notiks šoruden, no 20.-21. septembrim. Vairāk par akciju šeit!


Nozares eksperti diskutēja, kā palielināt tūristu skaitu laukos, par pasākumiem, kurus nepieciešams vaikt, lai uzlabotu piedāvājuma kvalitāti laukos. Tika prezentēti aptaujas ''Baudi laukus'' rezultāti, kurā 916 ceļotāji pauda savu viedokli par lauku labumiem.
Tika prezentēts ceļojumu katalogs GO RURAL
''Lauku ceļotājs''  klātesošos iepazīstināja ar likumdošanu, pie kuras pašreiz strādā, lai pilnveidotu likumus un prasības mājražošanā, laukos ražotu alkoholisko dzērienu ražošanas-realizācijas nozarē, kā arī iepazīstināja ar jaunu produktu, kas atrodas izstrādes stadijā - Kulinārais ceļš.
Pasākuma noslēgumā ''Lauku ceļotājs'' iepazīstināja ar savu jauno identitāti.

Avots: LC

  

Vēl ziņas

Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!
Mājas Kafejnīcu Dienas sākas 29. jūnijā!
Kā pareizi un droši pagatavot Līgo svētku maltīti uz ugunskura: praktiski padomi un receptes
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Restorāna “Hercogs” šefpavārs Andris Rūmītis Jāņos iesaka eksperimentēt ar jaunām garšām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts