Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.07.2014

2014. gada 24. jūlijā Kalnciema kvartālā svinēsim spāņu mūzikas vakaru

2014. gada 24. jūlijā Kalnciema kvartālā svinēsim spāņu mūzikas vakaru kopā ar talantīgo mūziķu apvienību „Feten Feten” no Spānijas. Vakara ievadā grupu iesildīs spāņu mūzikas pārstāvji Latvijā „Los Daugavas Nens”.

"Fetén Fetén" ir divu talantīgu mūziķu Diego Galaz un Jorge Arribas duets no Spānijas. Grupa izpilda oriģinālkompozīcijas, kurās pamatā dzirdami spāņu tradicionālie un kabarē ritmi, kā arī dažādi citi mūzikas stili, kuri iedvesmojuši duetu: valša ritmi, fandango, bolero, tarantella, Vidusjūras melodijas, Austrumeiropas ritmi un Spānijas centrālās daļas – kastīliešu melodijas.

Grupā spēlējošos komponistus raksturo ne tikai vijoles un akordeona skaņas, bet savā muzikālajā priekšnesumā tie iekļāvuši arī maigo saw, maģisko trompetes skaņu, kā arī saldos metalafona un mandolīnas tembrus. (www.fetenfeten.net)

 „Los Daugavas Nens” ir atraktīva spāņu mūzikas grupa no Rīgas, kura izpilda skanīgu, enerģisku un autentisku spāņu mūziku, aizvedot klausītājus muzikālā ceļojumā ne tikai uz Spāniju, bet arī Latīņameriku. Grupas programmā ir kubiešu salsa, spāņu rumba-flamenko un spāņu pop, meksikāņu bolero, argentīniešu tango, kā arī citu stilu dziesmas spāņu, basku un katalāņu valodās.

Grupas solists Havjers ir īsts spānis ar skanīgu balsi, kurš pazīstams arī kā „Spāņu kultūras centra Seneca” dibinātājs un atraktīvs spāņu valodas pasniedzējs. Grupas sastāvā spēlē – Alehandro (spāņu ģitāra), Aleksejs (vijole), Stas (kontrabass, basģitāra) un Tony (kahons, perkusija). (www.losdaugavasnens.com)

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas.
Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas. 

Koncerts notiek sadarbībā ar Spānijas vēstniecību Latvijā.


Una Meiberga



  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts