Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2012

2012. gada 1.–3. martā Sanktpēterburgā izstādes ExpoHoReCa ietvaros norisināsies kārtējais pavāru konkurss Baltijas kulinārijas zvaigzne


Pagājušajā gadā komanda uzrādīja lieliskus rezultātus, pateicoties līdzjutējiem, kas pavadīja konkursantus jau ceļā no Latvijas.

Aicinām piebiedroties atbalstītājus un līdzjutējus ceļā pēc godalgotām vietām arī šogad!

Latvijas komandu šogad veidos konkursa «Latvijas 2011. gada pavārs» pirmo trīs vietu ieguvēji — Jānis Rozenbergs (restorāns «Kaļķu vārti», Rīga), Māris Astičs (viesnīcas «Royal Square Holel» restorāns «Desiderata», Rīga), Juris Dukaļskis (restorāns «Kaļķu vārti», Rīga), kā arī žūrijas pārstāvis Vasilijs Strelkovs un komandas menedžere Svetlana Riškova (viesnīca «Tallink Hotel Riga», Rīga).

Šogad traukus konkursa ēdienu pasniegšanai īpaši gatavos dizainers Artis Nīmanis (an&angel).



Pavāru klubs organizē līdzjutēju braucienu uz Pēterburgu.

Izbraukšana* no Rīgas paredzēta 28. februārī plkst. 22.00 kopā ar Latvijas komandu.

Atgriešanās Rīgā — 4. marta pēcpusdienā.

Brauciena cena vienai personai — LVL 150,00 (Pavāru kluba biedriem — LVL 140,00). Cenā ietilpst maksa par viesnīcu (trīs diennaktis par vietu divvietīgā istabā) un ceļa izdevumi braucienam (turp un atpakaļ) uz Sanktpēterburgu ar īrētu autobusu. Papildus piemaksājot LVL 30,00, ir iespējams pasūtīt arī vienvietīgu numuru viesnīcā.

Cenā neietilpst izdevumi par ceļojuma dokumentiem — vīza katram brauciena dalībniekam jānoformē pašam (lētākā vīza, kas kārtota savlaicīgi, maksā LVL 36,00).

Braucienam iespējams pieteikties līdz 2012. gada 10. februārim.

Papildu informācija un pieteikšanās pie Svetlanas Riškovas pa tālr. 29238453 vai e-pastu svetlana.riskova@tallinkhotels.lv.

* Izbraukšanas vietu precizēsim.

Par līdzdalību konkursā Baltijas kulinārijas zvaigzne iepriekš.



Pavāru klubs

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts