Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2012

2012. gada 1.–3. martā Sanktpēterburgā izstādes ExpoHoReCa ietvaros norisināsies kārtējais pavāru konkurss Baltijas kulinārijas zvaigzne


Pagājušajā gadā komanda uzrādīja lieliskus rezultātus, pateicoties līdzjutējiem, kas pavadīja konkursantus jau ceļā no Latvijas.

Aicinām piebiedroties atbalstītājus un līdzjutējus ceļā pēc godalgotām vietām arī šogad!

Latvijas komandu šogad veidos konkursa «Latvijas 2011. gada pavārs» pirmo trīs vietu ieguvēji — Jānis Rozenbergs (restorāns «Kaļķu vārti», Rīga), Māris Astičs (viesnīcas «Royal Square Holel» restorāns «Desiderata», Rīga), Juris Dukaļskis (restorāns «Kaļķu vārti», Rīga), kā arī žūrijas pārstāvis Vasilijs Strelkovs un komandas menedžere Svetlana Riškova (viesnīca «Tallink Hotel Riga», Rīga).

Šogad traukus konkursa ēdienu pasniegšanai īpaši gatavos dizainers Artis Nīmanis (an&angel).



Pavāru klubs organizē līdzjutēju braucienu uz Pēterburgu.

Izbraukšana* no Rīgas paredzēta 28. februārī plkst. 22.00 kopā ar Latvijas komandu.

Atgriešanās Rīgā — 4. marta pēcpusdienā.

Brauciena cena vienai personai — LVL 150,00 (Pavāru kluba biedriem — LVL 140,00). Cenā ietilpst maksa par viesnīcu (trīs diennaktis par vietu divvietīgā istabā) un ceļa izdevumi braucienam (turp un atpakaļ) uz Sanktpēterburgu ar īrētu autobusu. Papildus piemaksājot LVL 30,00, ir iespējams pasūtīt arī vienvietīgu numuru viesnīcā.

Cenā neietilpst izdevumi par ceļojuma dokumentiem — vīza katram brauciena dalībniekam jānoformē pašam (lētākā vīza, kas kārtota savlaicīgi, maksā LVL 36,00).

Braucienam iespējams pieteikties līdz 2012. gada 10. februārim.

Papildu informācija un pieteikšanās pie Svetlanas Riškovas pa tālr. 29238453 vai e-pastu svetlana.riskova@tallinkhotels.lv.

* Izbraukšanas vietu precizēsim.

Par līdzdalību konkursā Baltijas kulinārijas zvaigzne iepriekš.



Pavāru klubs

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts