Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.04.2011

16. aprīlī Kafijas akadēmijas nodarbība “No krūma līdz tasītei”

16. aprīlī Kafijas akadēmijas nodarbība 'No krūma līdz tasītei'16. aprīlī no plkst 11:00 - 14:00 mūsu kafijas meistars Evalds Rihters vadīs kafijas nodarbību Viesistabā.

Nodarbībā izzināsim:

- Kā kafija tiek audzēta?

- Kā atšķiras kafijas pupiņu kvalitāte?

- Kā kafija nonāk pie mums pēc ceļojuma pa pasauli?

- Kā un kāpēc mēs grauzdējam kafijas pupiņas?

- Kādi ir kafijas pagatavošanas veidi?

- Praktiski izmēģināsim dažādus kafijas veidus: Espresso, Americano, Cappuccino, Latte un citus.

- Degustēsim dažādas kafijas šķirnes un pie kafijas piederīgus gardumus: konditoreju un šokolādi.

Cena 18 Ls vienai personai. (Ja nāksiet divatā, tad katrs saņemsiet 15% atlaidi)

Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 14. aprīļa plkst. 16:00 pa e-pastu: agate@macibucentrs.com vai telefoniem: 26272179 vai 29498034



  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts