Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.04.2011

16. aprīlī Kafijas akadēmijas nodarbība “No krūma līdz tasītei”

16. aprīlī Kafijas akadēmijas nodarbība 'No krūma līdz tasītei'16. aprīlī no plkst 11:00 - 14:00 mūsu kafijas meistars Evalds Rihters vadīs kafijas nodarbību Viesistabā.

Nodarbībā izzināsim:

- Kā kafija tiek audzēta?

- Kā atšķiras kafijas pupiņu kvalitāte?

- Kā kafija nonāk pie mums pēc ceļojuma pa pasauli?

- Kā un kāpēc mēs grauzdējam kafijas pupiņas?

- Kādi ir kafijas pagatavošanas veidi?

- Praktiski izmēģināsim dažādus kafijas veidus: Espresso, Americano, Cappuccino, Latte un citus.

- Degustēsim dažādas kafijas šķirnes un pie kafijas piederīgus gardumus: konditoreju un šokolādi.

Cena 18 Ls vienai personai. (Ja nāksiet divatā, tad katrs saņemsiet 15% atlaidi)

Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 14. aprīļa plkst. 16:00 pa e-pastu: agate@macibucentrs.com vai telefoniem: 26272179 vai 29498034



  

Vēl ziņas

Vegāniem draudzīga konditoreja
No Lisabonas līdz Tallinai – top pasaules pilsētas attālinātajam darbam
Aptaujā atklājās- hotdogs ir iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū
17. Oktobris - 30. Oktobris Rudens Rīgas restorānu nedēļa
Starptautiskā dzērienu izstāde Wine & Gourmet Japan kļūs par ProWine Tokyo


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts