Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.05.2017

10. maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē “Saskarsmes Garša”

10. maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē, notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference “Saskarsmes Garša”, kurā piedalīsies HoReCa un BaReCa sfēras profesionāļi, kā arī vietējie radošo nozaru pārstāvji. Šogad ar idejām un stāstiem dalīsies arī pasaules līmeņa bāru un restorānu eksperti – neskaitāmu HoReCa konceptu autors no Londonas Aidens Kīns (Aidan Keane) un komandu koučs, bijušais zīmola “Tanqueray” vēstnesis pasaulē Anguss Vinčesters (Angus Winchester).

Pašmāju runātāju vidū ir septītais labākais pasaules vīnzinis – Raimonds Tomsons ar stāstu “Vīnzinis – dzīvesveids vai darbs?”, komēdijas meistars Jānis Skutelis, kurš atklās kā nodefinēt savu vietu zem saules, pirmā integrālā koučinga trenere Žanete Drone skaidros, kāpēc pārmaiņās nepietiek ar gribasspēku, fotogrāfe Kristīne Dzalbe ar padomiem, kā veidot zīmola vizuālo stāstniecību un citi. Ar nozares profesionāļu stāstiem dalīsies Elmārs Tannis, Ingemārs Dzenis, Raivis Vaitekūns un citi. Ar pilno konferences runātāju sarakstu var iepazīties mājaslapā saskarsmesgarsa.lv

Konference “Saskarsmes Garša” notiek otro reizi un šogad pasākuma vadmotīvu raksturo divas galvenās diskusiju tēmas – “Koncepts un tā nepieciešamība” un “Izglītība un kolektīva motivēšana”. Notikumu klāsts papildināts ar meistarklasēm konferences dienā un ekskluzīvu viesmīlības kouča Angusa Vinčestera meistarklasi 11. maijā, dienu pēc.

Šī un līdzīgu pasākumu nepieciešamību Latvijā skaidro konferences “Saskarsmes Garša” idejas autors Arvis Zēmanis: 
“Mūsu misija ir pierādīt, ka bāru, restorānu un kafejnīcu sfēra ir nozare, kas pieprasa augstu kvalitāti un izkoptas amata prasmes. Mēs radījām “Saskarsmes Garšu”, lai pašmāju bāriem, restorāniem un kafejnīcām ļautu vieglāk sekot līdzi nozares tendencēm. Lai drīzumā pašmāju meistari izgrieztu pogas Eiropas HoReCa un BaReCa konkurentiem.”

Vairāk par “Saskarsmes Garša” stāstniekiem un reģistrēšanos konferencei: www.saskarsmesgarsa.lv


  

Māra Pole

  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts