Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.05.2017

10. maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē “Saskarsmes Garša”

10. maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē, notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference “Saskarsmes Garša”, kurā piedalīsies HoReCa un BaReCa sfēras profesionāļi, kā arī vietējie radošo nozaru pārstāvji. Šogad ar idejām un stāstiem dalīsies arī pasaules līmeņa bāru un restorānu eksperti – neskaitāmu HoReCa konceptu autors no Londonas Aidens Kīns (Aidan Keane) un komandu koučs, bijušais zīmola “Tanqueray” vēstnesis pasaulē Anguss Vinčesters (Angus Winchester).

Pašmāju runātāju vidū ir septītais labākais pasaules vīnzinis – Raimonds Tomsons ar stāstu “Vīnzinis – dzīvesveids vai darbs?”, komēdijas meistars Jānis Skutelis, kurš atklās kā nodefinēt savu vietu zem saules, pirmā integrālā koučinga trenere Žanete Drone skaidros, kāpēc pārmaiņās nepietiek ar gribasspēku, fotogrāfe Kristīne Dzalbe ar padomiem, kā veidot zīmola vizuālo stāstniecību un citi. Ar nozares profesionāļu stāstiem dalīsies Elmārs Tannis, Ingemārs Dzenis, Raivis Vaitekūns un citi. Ar pilno konferences runātāju sarakstu var iepazīties mājaslapā saskarsmesgarsa.lv

Konference “Saskarsmes Garša” notiek otro reizi un šogad pasākuma vadmotīvu raksturo divas galvenās diskusiju tēmas – “Koncepts un tā nepieciešamība” un “Izglītība un kolektīva motivēšana”. Notikumu klāsts papildināts ar meistarklasēm konferences dienā un ekskluzīvu viesmīlības kouča Angusa Vinčestera meistarklasi 11. maijā, dienu pēc.

Šī un līdzīgu pasākumu nepieciešamību Latvijā skaidro konferences “Saskarsmes Garša” idejas autors Arvis Zēmanis: 
“Mūsu misija ir pierādīt, ka bāru, restorānu un kafejnīcu sfēra ir nozare, kas pieprasa augstu kvalitāti un izkoptas amata prasmes. Mēs radījām “Saskarsmes Garšu”, lai pašmāju bāriem, restorāniem un kafejnīcām ļautu vieglāk sekot līdzi nozares tendencēm. Lai drīzumā pašmāju meistari izgrieztu pogas Eiropas HoReCa un BaReCa konkurentiem.”

Vairāk par “Saskarsmes Garša” stāstniekiem un reģistrēšanos konferencei: www.saskarsmesgarsa.lv


  

Māra Pole

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts