Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Uzņēmumi / Pārtikas ražošana, tirdzniecība

OSCAR’S FISH

OSCAR’S FISH

Kontaktinformācija

Adrese:   Īrisu iela 13, Stapriņi, Ādažu novads, LV-2164
Tālrunis:   26493333
E-pasts:   info.oscarsfish@apollo.lv
Mājas lapa:   http://www.oscarsfish.lv/

Apraksts

Par uzņēmumu, zīmolu, galveno produktu
Gan uzņēmums, gan zīmols radās Latvijā 2009 gada vasarā ar domu Latvijā pārdot Īslandē zvejotus un ražotus jūras produktus.
Tā kā īpašnieku fabrikā ISFISKUR ehf. ar īpašu metodi tiek ražota pikšas fileja un citi pikšas produkti, tad sākām tieši ar tiem.
Īslandes pikša atšķiras no citām sugas māsām gan ar to, ko ēd, kur dzīvo, kā tiek zvejota, gan ar to, kā tiek sasaldēta.

Galvenās vērtības

- Tīra vide, tīra barība – mazie vēžveidīgie un garneles.

- Īslandē pikšu zvejo cauru gadu, jo vienmērīgajā Īslandes ūdeņu temperatūrā (0 – 10’C) tā aug lēnām un uzaudzē stingru mīkstumu.

- Mūsu uzņēmums pārdod tikai ar līnijāķiem ķertas pikšas (katru zivi noķer atsevišķi) un pikšas produktus, tādēļ tās fileja ir balta, tajā nav asiņu un fileja gatavojot nesmird, jo zivs netiek nosmacēta.

- Zivs ir ļoti svaiga, jo mēs apstrādājam tikai zivis no nelieliem zvejas kuģišiem, kas katru dienu pienāk krastā. Zivs filēšana notiek apmēram 24 stundu laikā pēc nozvejas, tādēļ mēs varam apgalvot, ka tā ir svaigāka par jebkuru atvēsinātu zivi.

- Saldēšana notiek strauji un ne pārāk aukstā temperatūrā (-42’ apm 1,5 stundas), jo pārāk saldējot liesā pikšas fileja zaudētu sulīgumu.

- Lai iegūtu pēc iespējas svaigu, sulīgu un citādi kvalitatīvu fileju, gatavās filejas tiek vispirms iepakotas un tikai tad sasaldētas. Šādi saldētu zivs fileju šobrīd Eiropā piedāvā tikai OSCARS FISH.

Šeit minētie argumenti mūsu produktu ļauj iedalīt pilnīgi citas kvalitātes saldēto zivju segmentā. Diemžēl šis segments ir sevi ilgus gadus diskreditājis, ievedot Latvijā apšaubāmas kvalitātes, lētus saldētu zivju produktus un mums bieži nākas dzirdēt, ka pavāri tā iemesla dēļ šaubās, vai ir vērts mēģināt mūsējos.

Mēģiniet droši, mēs te esam un atbildam par katru zivs fileju, ne velti, OSCAR THOR KARLSSON, Īslandes rūpnīcas īpašnieks un arī OSCARS FISH viens no īpašniekiem, zīmolā Eiropas tirgum OSCAR’S FISH ar lepnumu bija ar mieru likt savu vārdu, pasvītrojot savu gatavību atbildēt par katru produktu, ko šeit tirgojam.

Jau pirmajā pusgadā sajūtot pircēju un restorānu pavāru atbalstu sapratām, ka Latvijā ir ļoti daudz cilvēku, kas domā par veselīgiem un augstvērtīgiem produktiem, tādēl savam produktu klāstam sākām piepulcināt citas ļoti labas, garšīgas un pat ekskluzīvas ēdamlietas, kas atbilst mūsu uzņēmuma misijai Tīra vide – augstvērtīgs produkts.


PIKŠAS PRODUKTI
Pikšas steiks – 110- 115 g pikšas gabaliņi, ko iegūst Premium pikšas filejas ražošanas procesā, blokos sasaldējot nestandarta filejas. Blokus pēc tam sagriež akurātos kubiņos, kurus var gatavot arī sasaldētus. Ļoti ērti un ātri, apkalpojot lielas grupas. Nav ledus un nav ūdens, tīrs zivs produkts.

Produkts jāpiesaka iepriekš, lai paspējam saražot un atvest. 

Pikšas smalkmasa arī tiek iegūta Premium filejas ražosānas procesā.

Nelielie gabaliņi, kas tiek nograizīti filejai nonāk centrifūgā, kurā caur smalku sietu izsviež pikšas smalkmasu. Tīrs zivs masas produkts bez ādas, asakām, bez ledus, bez ūdens.

Ļoti ērts produkts zivju bumbiņām, kotletītēm, pastētēm.

Produkts jau gana iecienīts, tāpēc pieejams.

Kontakti
Māris Tīrums – mārketings, pārdošanas vadība, līgumi – tālr. 26493333, maris.tirums@oscarsfish.lv
Dzintars Znots – piegāde, loģistika, muita- tālr.29405105 dzintars@dtg.lv

Atslēgvārdi

Īslandes jūras produkti, saldētas zivis, pikša, īslandes pikša, zivs kotletes, pikšas smalkmasa, pikšas produkti, īslandes bute, jūras zeltplekste, garneles, ziemeļu garneles, īslandes garneles, īslandes omāri, omāru spīles, omāru astes,jērs, īslandes jērs, īslandes menca, īslandes mencu aknas, mencu aknas, īslandes forele, forele, saida, īslandes saida

Galerija

 


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts