Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2015

Cukini krēmzupa (recepte)

Sastāvdaļas: 
2 jauni cukini
2-3 kartupeļi
1 sīpols
2-3 ķiploka daiviņas
1 litrs dārzeņu buljona vai ūdens
Olīveļļa, sāls, pipari
Svaigi  pētersīļi

Pagatavošana:
Nomazgāt cukini, sagriezt tos gredzenos.  Jaunus cukini var nemizot.

Sīpolus, ķiplokus un kartupeļus notīra un  sagriež kubiņos. Katliņā uzsildīt nedaudz olīveļļas, pievienot sīpolus un ķiplokus, cep līdz tie kļūst mīksti. Pievienot cukini, apcep mazliet. Pievieno kartupeļus, samaisa un turēt uz siltumu uz pāris minūtēm. 

Pārliet  ar karstu dārzeņu buljonu vai ūdeni un samaisīt. Uzlikt  vāku un vārīt  uz lēnas uguns apmēram 15 minūtes jeb kamēr dārzeņi ir mīksti.

Pēc tam dārzeņus sablenderē līdz vienmērīgai masai. 
Krēmzupu dekorē ar  garšaugiem. 

  

Saistītie raksti

Daudzgraudu beļģu vafeļu recepte no šefpavāres Svetlanas Riškovas
NRDATA POS: Planšete viesmīlim efektīvai restorāna vadībai
Neveselīgo produktu aizvietotāji slaidumam un veselībai - TOP 10
Mandeļu kūka (recepte)
Nespresso Professinal- gardākā kafija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts