Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.05.2011

Valmieras Gardēžu piknikā - īpaša sparģeļu ēdienkarte un alus ēdieni

Valmieras Gardēžu piknikā - īpaša sparģeļu ēdienkarte un alus ēdieni
Nākamsestdien, 7.maijā Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākuma ietvaros notiekošajā Gardēžu piknikā Dikļu pils piedāvās nobaudīt šīs sezonas aktuālāko gardēžu ēdienu – baltos sparģeļus.

Dikļu pils improvizētajā restorāna Valmieras pilsdrupu teritorijā gardēžiem būs iespēja vērot, kā tiek gatavoti sparģeļi, kā arī būs iespēja nodegustēt sparģeļu zupu, sparģeļus ar lasi vai steiku un baudīt sparģeļus daudzās citās garšīgās variācijās. Dikļu pils restorāna pavārs Valters Zirdziņš ne tikai parādīs, kā pagatavot sparģeļus, bet arī pastāstīs par to izcelšanos. Darbosies vīnzinis, kurš pastāstīs un ieteiks arī labākās vīnu saderības.

Gardēžu piknika ietvaros būs pieejama Dikļu pils mini virtuve, kurā kopā ar Valmiermuižas alu tiks gatavota zivs alus mērcē, ko varēs ņemt līdzi un turpat Valmieras vecpilsētā, apsēžoties zālītē, nesteidzīgi baudīt.

Jāpiebilst, ka Gardēžu piknikā būs iespēja nobaudīt kafejnīcas „Jauna Saule”  ceptās pankūkas, restorāna „ Rātes Vārti”  nacionālās virtuves ēdienu, Rūjienas Saldējuma kokteili un baudīt un izgaršot citus Valmieras un tās apkārtnes  ražojumus un ēdienus.

Jau ziņots, ka 7.maijā ar laivu braucienu „ Abuls- Gauja”  un Gardēžu pikniku tiks atklāta Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezona.

Vairāk par vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem lasiet www.valmiera.lv, www.ezi.lv; www.twitter.com/valmiera_lv.


Jānis Krūtkrāmelis,
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas
Pārstāvis


  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts