Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

25.06.2014

Turpinās pieteikšanās Gastronomijas festivālam!

Pilnā sparā noris pieteikšanās trešajam Gastronomijas festivālam, kas gardēžus priecēs jau vasaras noslēgumā – no 28. augusta līdz 7. septembrim. Šogad piedalīties ir aicināti ne tikai restorāni, kafejnīcas un bāri, bet arī tējnīcas, vīnotavas, konditorejas, picērijas, viesu mājas un delikatešu restorāni no visas Latvijas! 

„KEY to Riga”, „TERRA restorāni”, „Upe”, „Sapņi un kokteiļi”, „Rāmkalnu restorāns”, „Porto”, „Pintxo”, „Boulevard 33”, „Olive Oil Tranding Co”, „Mieriņš”, „Pacho music cafe”, „RroOomM”, „De Commerce Gastro Pub 1871”, „Art Hotel Laine” restorāns, „Benjamiņš”... – tie ir tikai daži no uzņēmumiem, kas jau ir pieteikuši dalību un vasarā piedāvās doties neaizmirstamā garšu ceļojumā ne tikai pa Rīgu, bet visu Latviju! 



Gastronomijas festivāls jau trešo gadu liks sarosīties gan gastronomijas profesionāļiem, gan gardēžiem! Festivāls tiek organizēts ar mērķi popularizēt ārpus mājas ēšanas kultūru Latvijā, laužot stereotipus par to, ka patīkamas maltītes ieturēšana restorānā, kafejnīcā vai bārā ir nesamērīgi tēriņi, kā arī izcelt katra uzņēmuma piedāvāto unikālo gastronomisko sajūtu gammu. 

Savukārt dalībniekiem festivāls sniedz plašu publicitāti, kas paver iespējas piesaistīt daudz jaunu klientu.



„SUITE Restorāna” sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Laiviņa atzinīgi novērtē dalību pagājušā gada festivālā un akcentē sniegto iespēju augt profesionālajā ziņā, veselīgas konkurences rosināšanu un lielisko izdevību popularizēt šefpavāra prasmi, toties restorāna „KEY to RIGA” mārketinga speciāliste Aija Liepa īpaši uzsver lielo pieprasījumu pēc festivālā piedāvātajiem jaunajiem ēdieniem un žurnālistu interesi.

Dalībnieku uzdevums ir katru festivāla dienu, no 28. augusta līdz 7. septembrim, apmeklētājiem piedāvāt jaunas ēdienkartes, speciālos piedāvājumus, šefpavāra komplimentus un patīkamas atlaides. 

Katrs dalībnieks unikālo piedāvājumu prezentēs savā ēdināšanas uzņēmumā, kur vislabāk ir sajūtama gan īpašā vide, gan viesmīlība, gan šefpavāra, konditora, baristas vai bārmeņa talanta pieskāriens. 

Radi unikālu gastronomisko piedāvājumu un kļūsti par iecienītu garšu ceļojuma galamērķi!

Lieliskā, daudzveidīgā un garšas kārpiņām neaizmirstamā Gastronomijas festivāla ēdienkarte kā milzīgs tīkls „pārklās” visu Latviju un izcels gan jau sevi pierādījušus gastronomijas dārgumus, gan jaunus ēdienus! 

Garšu ceļojums pa visu Latviju!
Festivāls aptver ne tikai Rīgas, bet gan visas Latvijas gardākās maltītes ieturēšanas vietas! Pērn gardēžus ar lieliskiem piedāvājumiem priecēja 77 dalībnieki no Rīgas, Jūrmalas, Liepājas, Salaspils, Ērgļiem, Siguldas, Talsiem, Rēzeknes, Ventspils, Valmieras, Ādažiem, Engures, Smiltenes, Mārupes, Bīriņiem, Madonas, Ogres un citām Latvijas pilsētām. 

Vairāk: šeit

Pieteikt dalību!
Dalību var pieteikt visu vasaru festivāla mājaslapā, aizpildot elektronisko pieteikuma formu –
šeit 

Gastronomijas festivāls ir starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2014” pavadošais pasākums, un to rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet festivāla dalībnieku īpašajiem piedāvājumiem sociālajos tīklos:
http://www.draugiem.lv/gastrofest.lv/
https://www.facebook.com/Gastrofest.lv
https://twitter.com/gastrofest_lv 

  

Vēl ziņas

Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts