Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.12.2018

TOP labākie restorāni


COD Robata Grill Bar

 

Restorāns COD, kas tika atzīts par vienu no labākajiem restorāniem Baltijas valstīs prestižajā ceļvedī White Guide Nordic 2018, piedāvā autentisku japāņu virtuvi pašā Rīgas sirdī.

COD ēdienkartes pamatā ir augstvērtīgi produkti, izsmalcinātas garšas un līdz sīkākajām niansēm izkopta vienkāršība. Tajā ir saglabāta uzticība tradicionālajām vērtībām un ievēroti minimālisma augstākie standarti. Šeit var nogaršot autentiskus, rūpīgi radītus meistardarbus — uz robata grila gatavotu ēdienu un ekskluzīvu suši izlasi.

Restorānā COD tiek gādāts par baudījumu ne tikai garšas kārpiņām, bet arī acīm. Tā telpas ir iekārtotas minimālisma stilā, un tajā pasniegtais ēdiens ir estētiski un eleganti noformēts. Restorānā ir ierīkota arī atsevišķa lounge zona, kurā var nobaudīt īpašus kokteiļus japāņu stilā, kas paspilgtina ceļojumu aizraujošajā garšas pasaulē. 


BIBLIOTĒKA №1 Restorāns



BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns ir viens no labākajiem modernās latviešu virtuves restorāniem Rīgā. Izsmalcināts interjers, dažādām garšām niansēta un meistarīga virtuve un pārdomāts Itālijas vīnu klāsts. Vieta, kur no malas tvert Rīgas pulsu un baudīt meistarīgi pagatavotu maltīti.

Restorāna virtuve ir izsmalcināta - tajā atrodama gan virtuves klasika, gan jūtams modernās virtuves eksperimentālais pieskāriens. Vīna baudītājus patīkami pārsteigs ļoti plašais Itālijas vīnu klāsts.

Pilnīgi noteikti šeit meistarīgi pavāri jums pasniegs arī tradicionālus latviešu ēdienu mūsdienīgā izpildījumā. Piemēram, piena jēra ciskas steiks, kas lēni cepts pļavu sienā un tiek pasniegts ar pikantiem aunazirņiem un teļa gaļas buljona mērci. Piedāvājumā arī nogaršojami deserti, kas raksturīgi tikai modernajai latviešu virtuvei. Piemēram, viegli putots biezpiena krēms ar rupjmaizi, smiltsērkšķu tapioku, ziedputekšņiem, mežrozīšu sīrupa lāsēm, ko iespējams baudīt ar kādu no deserta vīniem.

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns ir vienīgais restorāns Baltijas valstīs, kam piešķirts ietekmīgā izdevuma Wine Spectator Award of Excellence 2013 un 2014 par tā izmeklēto vīna karti.

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns panorāmas logā vērojams Vērmanes parks, kas maltīti ļauj baudīt nesteidzīgi. Restorāna dizains ir izsmalcināts, tajā apvienotas vēsturiskās un laikmetīgās interjera nianses, pie griestiem piekārti lieli apgaismes ķermeņi.


Vincents




Kopš atvēršanas 1994.gadā restorāns Vincents ir kļuvis par iecienītāko mērķi visiem, kas augstu vērtē labu ēdienu un izsmalcinātus vīnus. Vincents atrodas Rīgas gleznainā vietā — Jūgendstila arhitektūras piesātinātajā bulvāru lokā. Bagātīgus un mūžīgi mainīgus virtuves meistardarbus uzbur šefpavārs Aleksandrs Nasikailovs. Visam fonā — mūsdienīgs interjera dizains.

Restorāns ir īsta gardēžu paradīze un pateicīgs medību lauks tiem, kas tīko vaigā redzēt pasaulē atzītas slavenības.Vincenta viesu grāmatā meklējami ASV prezidenta Džordža V.Buša, prinču Čārlza un Endrū, Pako Rabanes, Pjēra Kardēna, Mstislava Rastropoviča, Montserratas Kabaljē, Maijas Pļiseckas, Ņikitas Mihalkova, Hosē Karrerasa, Eltona Džona un daudzu citu prominenču autogrāfi.

Ēdienos Aleksandrs izmanto vienīgi labākos, attiecīgajai sezonai raksturīgus, Latvijas zemnieku īpaši Aleksandra virtuvei audzētus produktus. Vai tie būtu tradicionālie angļu fish & chips, izsmalcinātākie itāļu ēdieni vai arī japāņu suši —Vincenta ēdienkarte mainās ik nedēļu un ir gards ceļojums kulinārijas pasaulē.

Vairāk šeit




LiveRiga

  

Vēl ziņas

Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts