Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.05.2011

Saldēdienu pavārkursi Viesistabā Kazarmās 1.06 - gatavojam rabarberus un zemenes!

Jau dārzos atrodami pirmie rabarberi un steidzami jākrāj pieredze zemeņu pielietojumam saldēdienos, tādēļ 1.jūnijā no plkst. 18.30-21.00 Viesistabā Kazarmās saimniekos vieni no Latvijas labākajiem konditoriem - Maija Kaire un Jānis Kairis un vadīs  kursus

Zemeņu un rabarberu saldēdienu gatavošana.

Kursu laikā kopā ar atraktīvo un pieredzes bagāto konditoru ģimeni pagatavosiet:
 
- Zemeņu želeju ar rabarberu granitu ( kristāliski saldētu sulu) un maskarpones krēmu,
- „Fikso” biskvītu ar skāba krējuma zemeņu-bazilika krēmu,
- Zemeņu – piparmētru mērci ar bezē saliņām un biezo vaniļas mērci,
- Pašu gatavotus grissini,
- Mājās gatavotu zemeņu saldējumu.

Maija un Jānis ir konditori ar vairāk kā 15 gadus ilgu pieredzi konditoru darbā. Maija šobrīd ir Lāču maizes ceptuves konditorejas tehnoloģe, savukārt Jānis strādā par Tallink Hotel Riga saldumu meistaru. Kursu laikā varēsiet uzdot visus ar konditorejas izstrādājumu un saldēdienu gatavošanu interesējošos jautājumus, kopā ar konditoriem pagatavosiet un nesteidzīgi notiesāsiet pašu gatavotos saldēdienus.

Cena:Ls 25.00 /1 personai ( ieskaitot PVN)
Pieteikšanās kursiem pa telefonu:  29498034 vai rakstot uz e-pastu:danagritane@inbox.lv.

Vietu skaits ierobežots!

Viesistaba Kazarmās
Jēkaba Kazarmas 2B (otrais stāvs)
Torņa iela 4, Rīga
www.viesistabakazarmas.lv

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts