Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts