Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2012

Latvijas 2012. gada labākie pavāri

7.septembrī izstādes Rīga Food ietvaros, Latvijas pavāru sacensībās, sīvā konkurencē tika noteikti 



Latvijas 2012. gada labākie pavāri un tie  ir 

1. vietā - Kārlis Visockis no Tallink Hotel Rīga, restorāna Elements, 

2. vietā - pavārs Juris Dukaļskis  un 
3. vietā -Viesturs Lasmanis, abi no  restorāna Kaļķu vārti.


horeca.lv

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts