Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.07.2014

Dzīves baudītāji un gardēži var līksmot – „Dinner in the Sky” viesosies Jūrmalā

23. jūlijā, pirmo reizi Jūrmalā tiks atklāts viens no pasaulē unikālākajiem restorāniem „Dinner in the Sky”, kurš, pateicoties lielai popularitātei un apmeklētāju interesei, četru dienu garumā viesosies arī Latvijas kūrortpilsētā. 

Pasākuma atklāšanā tās viesiem būs iespēja iepazīt ekskluzīvo G.H.MUMM šampanieša protokolu, uzzināt leģendārā šampanieša vēsturi, baudīt vakariņas 50 metrus virs jūras džeza mūzikas pavadījumā un kļūt par ekspertiem šampanieša jomā.

„Dinner in the Sky” ietvaros tās apmeklētājiem tiks piedāvāti vairāki pacēlumi: šampanieša, pusdienu, vakariņu un saulrieta, kuri savstarpēji atšķirsies, gan ar pacēluma ilgumu, gan piedāvātajām iespējām baudīt gastronomiskos labumus.

 Vakariņu un pusdienu laikā kopā ar viesiem „debesīs” pacelsies, ne tikai apkalpes locekļi, bet arī šefpavārs. 





Savu kulināro mākslu šajā reizē viesiem demonstrēs divi augstas klases pavāri - igaunis Mihkels Heinmets, galvenais "Dinner in the sky" šefpavārs, un populārais restorāna 36. līnijas šepfpavārs Lauris Aleksējevs. Kā arī viesi tiks cienāti un iepazīstināti ar leģendārā šampanieša nama G.H.MUMM tapšanu un ceļu uz sasniegumiem.

„Šampanietis ir unikāls dzēriens, kuru var baudīt ikvienā dzīves situācijā. Tas ar katru gadu ne tikai pasaulē kļūst populārāks, bet tā ražotāji arvien lielāku vērību pievērš šī unikālā dzēriena kvalitātes uzlabošanai, izprotot, ka būtiskākais nav saražotā šampanieša daudzums, bet gan vīna lauku un laika apstākļu izprašana. Svarīgākais ir nezaudēt dzēriena garšas nianses, aromātu, nevis maksimāli ātri saražot lielu partiju.

 Cilvēki kļūst arvien izglītotāki un arvien vairāk interesējas par to, kā atšķirt kvalitatīvu šampanieti, kāda ir šampanieša vēsture, kāda ir tā izcelsme un stāsts. Tāpēc mums ir milzīgs prieks, ka ar savām zināšanām varēsim dalīties arī pasākuma „Dinner in the Sky” ietvaros, jo G.H.MUMM ir leģendārs nams ar gandrīz 200 gadu vēsturi, līdz ar ko, mums ir par ko stāstīt un ar ko lepoties”, stāsta Viktorija Gudino, G.H.Mumm zīmola vadītāja Latvijā.

„Dinner in the Sky” ir unikāls restorāna koncepts, kuru pat ekstravagances eksperts Pascale Le Draoulec iekļāvis World's Most Extravagant Meals (pasaules ekstravagantāko maltīšu) sarakstā. Restorāns jau ir viesojies Brazīlijā, Monako, Indijā un daudzās citās pasaules valstīs. 

To kā platformu ir izmantojuši bildinājumiem, 50 metrus virs zemes pat ir notikusi laulības ceremonija kā arī citas nestandarta darbības un pasākumi.

Jūrmalā „Dinner in the Sky” viesosies tikai četras dienas, laika posmā no 23. – 26. jūlijam, pēc kā turpinās savu Eiropas tūri, viesojoties Tamperē.



Inese Lukaševska

  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts