Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.01.2016

Aldara alus iegūst nacionālās kvalitātes zīmes

Alus darītavas Aldaris brūvētās alus šķirnes Mežpils alus un Mežpils Nefiltrētais ieguvušas Zaļo karotīti, savukārt alus šķirne Aldaris Leģenda ieguvusi Bordo karotīti. Alus šķirnēm piešķirtās nacionālās kvalitātes zīmes apliecina, ka tās brūvētās Latvijā un tās atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem.

Visas alus šķirnes, kas ieguvušas karotītes, top Aldara vēsturiskajā alus darītavā, kas pēc rekonstrukcijas durvis vēra 2014. gada pavasarī. Mežpils alus izceļas ar to, ka tā ir viena no pirmajām alus šķirnēm Latvijā, kuras brūvēšanai tiek izmantots tikai vietējais iesals no Latraps iesalnīcas. Savukārt Leģendas alus garšas un smaržas noslēpums slēpjas tā brūvēšanas procesā, kurā tiek izmantota iejavas atvārījuma metode. Šīs senās un laikietilpīgās metodes izmantošana piešķir alum pilnīgu un noturīgu garšu.

“Šīs ir pirmās mūsu craft alus šķirnes, kas ieguvušas nacionālās kvalitātes zīmes – Zaļo un Bordo karotīti, kuras atpazīst un kurām uzticas lielākā daļa patērētāju. To iegūšana mūsu brūvētajām alus šķirnēm apliecina ne tikai produktu augsto kvalitāti, bet arī to, ka alus brūvēts Latvijā no augstvērtīgām izejvielām. Ceram, ka to novērtēs arī alus cienītāji, veikalu plauktos vai bāros izvēloties attiecīgās alus šķirnes,” saka Aldara valdes locekle Laura Krastiņa.

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas (LPUF) padomes priekšsēdētāja Ināra Šure: “Produktu skaits, kuri ieguvuši Zaļās un Bordo karotītes, nepārtraukti aug, un mums ir prieks, ka šim pulkam ir pievienojies viens no pieredzēs bagātākajiem  alus brūvētājiem Latvijā. Ar šādu soli uzņēmums patērētājiem skaidri apliecina, ka tā ražotā produkcija, kura saņēmusi kādu no Karotītēm, atbilst visaugstākajiem standartiem.”


ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts