Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - Konditoreja, miltu izstrādājumi

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
14.09.2011

Viegli pagatavojama ābolkūka

Sastāvdaļas

360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli


14.09.2011

Sviesta mīklas kūka ar ābolu mērci

Sastāvdaļas

250 g mīksta sviesta vai margarīna
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 neliela ola
475 g kviešu miltu

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts