Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kafijas skola

Kafijas pupiņu šķirņu maisījums, grauzdējuma pakāpe, malums, dozēšana, kafijas aparāts, tā regulējums, apkope, ūdens 
- visas šīs zināšanas nepieciešamas tikai vienas espresso kafijas tasītes pagatavošanai.
Labas kafijas pagatavošanas process sastāv no neskaitāmām sīkām, vienai otru papildinošām detaļām, kuru apguvei nepieciešama īpaša apmācība, kuru ir iespēja iegūt uzņēmumā  SIA Melnā Kafija. 

Pieteikšanās rakstot e-pastu uz: melna@melna.com

http://www.melna.com/lv/kafijas_skola.html

  

Saistītie raksti

Rikota (riccota)
Čatnijs
Kāda virtuves galda virsma ir piemērota produktu apstrādei?
Grīdas kopšana
Glutēns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts